fbpx
 

Croaziere de Black Friday si Targul de Turism 2024

Croaziere cu pachete de băuturi incluse în tarif.

Croaziere de Black Friday si Targul de Turism vor fi publicate in NOIEMBRIE 2024 Promotiile Black Friday 2024 vor fi publicate curand ! Nu-i nimic, cere oferta speciala agentiei si te ajutam cu un discount special Apeleaza 0769 619 644

Black Friday Croaziere 2023 - 2024
Descarca mai jos ofertele la croazierele de grup cu ghid, transfer si zbor incluse valabile doar de Black Friday si Targul de Turism 2024 
Despre croazierele de Black Friday 2024

 

Black Friday este momentul perfect pentru a profita de oferte și reduceri incredibile la croazierele individuale și cele de grup! Dacă sunteți în căutarea unei vacanțe de vis pe mare, nu ratați această oportunitate de a economisi bani și a vă bucura de aventuri uimitoare în destinații exotice sau clasice. Iată câteva motive pentru care ar trebui să vă programați croaziera în această perioadă:

 

Reduceri speciale pentru croaziere individuale de Black Friday 2024

 

  1. Prețuri reduse pentru cabine: Pe măsură ce se apropie sezonul de sărbători, multe linii de croazieră oferă reduceri semnificative pentru cabinele individuale. Acest lucru vă permite să vă bucurați de o experiență de croazieră de lux la un cost mai mic decât de obicei.
  2. Opțiuni de croaziere variate: Indiferent dacă doriți să explorați insule tropicale, să admirați peisaje montane sau să vă aventurați pe râuri pitorești, oferta de croaziere individuale de Black Friday vă oferă o gamă largă de opțiuni pentru toate gusturile și bugetele.
  3. Pachete all-inclusive: Unele oferte de Black Friday includ pachete all-inclusive, care vă permit să vă relaxați fără griji. Aceste pachete pot acoperi atât cazarea, cât și mesele, excursiile la țărm și multe alte activități.

 

Oferte de grup avantajoase:

 

  1. Experiența în grup: Dacă sunteți în căutarea unei experiențe de croazieră mai sociale, Black Friday este momentul ideal pentru a rezerva o croazieră de grup. Aceasta este o ocazie excelentă de a călători cu prietenii sau familia, sau de a face noi prieteni de-a lungul călătoriei.
  2. Discounturi pentru grupuri mari: Majoritatea agențiilor de croazieră oferă reduceri semnificative pentru grupuri mai mari, ceea ce vă permite să economisiți mai mult atunci când călătoriți cu un număr mai mare de persoane.
  3. Programare flexibilă: Croazierele de grup oferă adesea programări flexibile pentru excursii și activități, astfel încât să puteți alege activitățile care vă plac probabil printre cele mai mult și să explorați destinațiile în funcție de preferințele grupului.

 

Indiferent dacă optați pentru o croazieră individuală sau una de grup, Black Friday vă oferă ocazia de a economisi bani semnificativ și de a vă bucura de aventuri unice pe mare. Nu uitați să vă faceți planurile cu încredere și să explorați opțiunile oferite de diferitele linii de croazieră. Cu atâtea destinații minunate și oferte tentante, aceasta este șansa perfectă pentru a vă programa următoarea escapadă pe apă. Așadar, profitați de Black Friday la croaziere și pregătiți-vă pentru o vacanță de neuitat!

 

Rezervari croaziere  Black Friday si Targul de Turism si relatii la telefon 0769 619 644

Conditiile promotiei de Black Friday

*  Reducerea la croazierele individuale de 4% se aplica din tariful fara taxe (portuare, serviciu sau orice alte aditionale)

** Reducere de pana la 600 Eur per cabina de 2 adulti este valabila la croaziere selectate / anumite croaziere – detalii in lucru

*** Perioada promotiei NOIMBRIE 2024 – data urmeaza a fi anuntata –  OFERTELE SUNT IN LUCRU  in limita disponibilitatilor

    

VREI SA PRIMESTI PRIMUL NOI OFERTE DE CROAZIERĂ? Aboneaza-te si primeste reducerile

Periodic transmitem newslettere cu noi oferte de croaziere. Iubim itinerariile noi și reducerile de croazieră


    Abonează-te la reduceri de croazieră !

    Abonează-te la newsletter-ul nostru şi fii la curent cu ultimile reduceri sau noutăţi!