fbpx
 

Croaziera Mediterana de Vest 2024 cu vasul MSC World Europa

Mediterana de Vest 2024
Pret
de la 759Euro per person
Durata
7
Destinatie
Genova

Locuri superbe pe Mediterana de vest in Spania, Italia, Franta + alte locatii Croaziera Mediterana de Vest 2024

Locuri de vis, relaxare, confort.
 • Detalii oferta
 • Galerie foto
 • Hartă locație imbarcare
 • Oferte similare
 • Itinerariu Complet Croaziera Mediterana de Vest 2024

Include

Destinatie
Port Imbarcare
Genova, Italia
Port Debarcare
Genova, Italia
Preturi aditionale
Cabina interioara de la: 729Euro Cabina exterioara de la: 919Euro Cabina balcon de la: 1019Euro
Croaziera Mediterana de Vest 2024 cu MSC World Europa
Noua nava MSC World Europa 
Perioada la alegere mai – octombrie 2024
Itinerariu : Genova – Napoli – Messina – Valeta – Barcelona – Marsilia – Genova

croaziera mediterana

 

Tarife* per adult la Croaziera pe Mediterana de Vest 2024 :

 

➡️ Cabina interioara de la 759 Eur la 1099 Eur/ adult + bacsis (84 Eur)
➡️ Cabina geam de la 919 Eur la 1299 Eur / adult + bacsis (84 Eur)
➡️ Cabina balcon de la 1019 Eur la 1599 Eur /adult  + bacsis (84 Eur)

 

Important: Incepand cu anul 2023, compania MSC solicita plata in avans a tuturor taxelor portuare si de serviciu (bacsis), aceasta fiind obligatorie pentru toti pasagerii. Agentia va transmite oferta finala si actualizata la zi turistului, inclusiv aceste taxe.

*Tarifele de mai sus sunt de pornire de la momentul lansarii programului, sunt dinamice si nu includ  service charge / taxa serviciu de 12 Eur/persoana/ noapte achitate in avans prin agentie Compania MSC nu mai accepta plata la bord a taxelor de sercviciu. Cereti oferta actualizata la zi agentiei.

 

croaziera mediterana de vest

 

✅ Itinerariu complet Croaziera Mediterana de Vest 2024 :
Port Sosire Plecare
Genova (Portofino), Italia 16:00
Napoli (Pompei), Italia 13:00 20:00
Messina (Taormina), Italia 09:00 19:00
Valletta, Malta 08:00 17:00
La mare
Barcelona, Spania 09:00 18:00
Marsilia (Provence), Franța 07:00 18:00
Genova (Portofino), Italia 08:00

 

croaziera mediterana de vest

 

Ce include tariful la Croaziera pe Mediterana de Vest 2024 ?

 

 • cazare 7 nopti la bordul navei de croaziera in functie cabina aleasa cu taxe portuare incluse;
 • toate mesele la bordul navei: micul dejun, pranzul, cdupa amiaza, cina si in anumite seri, o gustare sau apa, ceai, cafea in restaurantul bufet;
 • un program bine planificat de activitati in zilele petrlargul marii si o mare varietate de oferte de divertism- petrecerea de bun venit oferita de capitan si seara cina speciala
 • utilizarea echipamentelor de gimnastica si fitness
 • participarea la activitatile de la bordul navei de croaziera (piscine, jacuzzi).

 

Ce nu este inclus in  tariful la Croaziera Mediterana de Vest 2024 ?

 

 • taxa de serviciu (service charge) in valoare de 12 Eur / adult / noapte, se achita in avans la agentie, nu se mai poate achita la bord
 • pachet de bauturi alcoolice de pe meniu in timpul meselor, la baruri si discoteci – se pot achizitiona separat
 • excursiile la tarm, pachet de internet  – se pot achizitiona separat
 • transportul pana la vas (zboruri, transfer) – se pot achizitiona separat

 

croaziera mediterana de vest

 

Despre vasul MSC World Europa

 

Nava a fost lansata în decembrie 2022, MSC World Europa si este prima navă alimentată cu GNL din flota MSC Croaziere și cea mai avansată din punct de vedere ecologic până în prezent cu o capacitate de 6.762 de pasageri.

Una dintre probabil destul de noi nave de croazieră din lume circulă în prezent în jurul Mării Mediterane pe un itinerar care include Barcelona, ​​Marsilia, Genova, Napoli, Messina și Valletta.

În timp ce…

Croaziera este departe de a fi o activitate durabilă, MSC World Europa indică viitorul specializati. Funcționează cu gaz natural lichefiat (GNL), un combustibil care reduce emisiile de oxizi de sulf (SOx) cu 99% și emisiile de oxizi de azot (NOx) cu până la 85%, reducând în același timp emisiile de CO2 cu 25% în comparație cu combustibilii marini standard.

Deoarece cererea este mare pentru o navă nou-nouță, tarifele de croazieră sunt cu aproximativ 10-15% mai mari decât celelalte nave MSC pe itinerarii mediteraneene similare. Deci, merită World Europa? Privește înăuntru și judecă singur.

 

Dar apoi trebuie să luați în considerare și cei peste 2.000 de echipaj la bord. Când este la capacitate maximă, World Europa este un oraș plutitor de aproape 9.000 de oameni.

De fapt, MSC World Europa și-a început viața ca un oraș artificial. Vasul a fost andocat la Doha și obișnuit să găzduiască spectatori în timpul Cupei Mondiale FIFA din Qatar, înainte de a intra în serviciu în flota de nave de croazieră MSC la începutul anului 2023.

Dintre toate atingerile izbitoare din această navă modernă, cea mai atrăgătoare este promenada deschisă în formă de Y de pe puntea 8, cunoscută sub numele de World Promenade.

croaziera mediterana de vest

În timp ce..

O promenadă în aer liber nu este nimic nou pe nave, acestea de obicei înconjoară exteriorul navei. Nu este așa în cazul MSC World Europa. În schimb, MSC a luat alegerea îndrăzneață de design de a pune promenada de 341 de picioare lungime în mijlocul navei, deschizându-se pe o terasă din pupa.

Promenada include o cafenea premium, un restaurant cu fructe de mare, un salon de înghețată, un bar de trabucuri și un serviciu de bar la mesele în aer liber.

Designul creează un spațiu minunat pentru evenimente și permite MSC să creeze mai multe cabine cu balcon, cu o „vedere la promenadă”. De asemenea, este imposibil să ratezi toboganul uscat care coboară în spirală pe 11 punți.

World Promenade este un loc popular înainte și după cină și spectacole. Un spectacol de lumini susținut de două ori pe seară pe muzică ajută la crearea unei atmosfere pline de agitație.

 

Atrium și teatre

Promenada continuă în interior, unde un atrium interior cu trei etaje din inima navei este cunoscut sub numele de World Galleria.

 

croaziera mediterana de vest

 

Acasă la serviciile pentru oaspeți, puntea de excursii, buticuri, mai multe baruri și restaurante de specialitate, atriumul este stilat ca un centru comercial de lux.

Acest spațiu găzduiește și Luna Park, prima dintre zonele de distracție ale navei. Arena și sala de jocuri Luna Park găzduiesc multe activități pentru copii pe tot parcursul zilei, în timp ce barul Pizza and Burger este un local de fast-food inclus în tariful de croazieră. Este autoservire, deci locul perfect pentru a lua o gusătură rapidă.

Pizza este o specialitate pe World Europa și este disponibilă din diferite locuri de pe navă până la 20 de ore pe zi.

La fiecare capăt al acestui atrium lung, veți găsi teatrul mondial, lounge-ul cu spectacole panoramice și cazinoul. Vastul cazinou cu sloturi și mese de joc este deschis ori de câte ori nava este pe mare.

 

Distracție și soare

MSC este cunoscută pentru navele sale în stil stațiune, cu multe în desfășurare, iar World Europa nu face excepție. Multe evenimente au loc pe puntea principală a piscinei, ceea ce înseamnă că zona se poate aglomera în zilele de mare.

mediterana de vest

 • Pe punțile superioare ale MSC World Europa, nivelurile de activitate cresc.
 • Adăpostește un parc acvatic cu mai multe tobogane, mașini cu bara de protecție, zone sportive, jocuri arcade și cluburi pentru copii pentru diferite grupe de vârstă, punțile superioare sunt un atac asupra simțurilor și o necesitate dacă călătoriți cu copii mici sau adolescenți. .
 • Alte atracții de pe World Europa includ o sală de gimnastică panoramică și un spa și o suită termală.
 •  Există nouă categorii diferite de cabine, de la cabine interioare la apartamente grandioase.
 • Ca și în cazul altor nave MSC, World Europa prezintă conceptul exclusiv „navă în interiorul unei nave”, cunoscut sub numele de Yacht Club.
 • Oaspeții cazați aici au acces exclusiv la un restaurant, bar, terase la soare și piscină.

 

Restaurante și baruri

Există 13 locuri de luat masa pe World Europa, dintre care șase sunt restaurante de specialitate care vin la un cost suplimentar. Acestea includ un restaurant cu fructe de mare, un restaurant cu fripturi și un bar teppanyaki.

Tuturor oaspeților li se atribuie o masă într-unul dintre restaurantele principale, fie pentru o cină devreme, fie pentru o cină târzie, în timp ce există opțiuni de tip bufet pentru cei care preferă o experiență culinară mai informală. Bufete mai mici sunt, de asemenea, disponibile în localul de fast-food Luna Park și în barul principal de lângă piscină.

Designul este îndrăzneț și modern, există o mulțime de lucruri de făcut și nu veți trece niciodată de foame. Dar nu este pentru toată lumea.

 

Despre destinatiile vizitate in Croaziera Mediterana de Vest 2024

 

Despre Valleta, Malta

Construit pe o peninsulă între două porturi naturale (Grand Harbour și Marsamxett Harbour), orașul se află cocoțat pe un teren mai înalt. Străzile sale au fost aliniate într-un aspect asemănător grilei, fiind largi și drepte, despre care se spune că a fost aleasă pentru a permite brizei mării să ofere răgaz de vremea fierbinte de vară a Maltei.

Valletta este centrul administrativ și comercial al Maltei, cu mai multe departamente guvernamentale ocupând unele dintre clădirile sale istorice și câteva companii financiare și de logistică având birourile aici.

 

1. Upper  Barrakka Gardens

Este o locație populară, dar liniștită, în partea de sud a Valetei, cu vederi magnifice asupra Grand Harbour. Este o oprire grozavă pentru o cafea rapidă și o gustare la chioșcul și terasa sa pitorească.

Puteți, de asemenea, să intrați în Valletta de jos, la port, folosind Upper Barrakka Lift și este un loc bun pentru a fi zilnic la prânz și la 16:00 fix pentru a trage cu armele la bateriei de salut de jos.

2. Poarta orașului, principalul punct de intrare în Valletta

Este situat pe partea de sud a orașului, care vă duce direct pe strada principală a orașului (strada Republicii).

După ce traversați pasarela cu vedere la șanț și la bastioanele impresionante de pe ambele părți ale Porții orașului, intrarea în oraș oferă o privire instantanee a Valletta.

3. Piatra de temelie

A fost pusă pe locul Bisericii  Maicii Domnului a Victoriilor  (situată la capătul sudic al străzii Negustorilor).

Această mică biserică din secolul al XVI-lea a fost prima clădire ridicată în Valletta și se află și astăzi cu mândrie, beneficiind de recentele lucrări de restaurare. Deși de dimensiuni mici, există o artă superbă de admirat, în primul rând picturile pe tavan.

4. Merchants Street

Este una dintre probabil destul de lungi și mai interesante străzi din Valletta și un bun punct de plecare pentru a vă pierde și a explora unele dintre străzile sale laterale, cu biserici și magazine și cafenele ciudate.

 

Despre Marsilia, Franta

 

Cel mai vechi oraș din Franța. Marsilia a fost fondată acum 2.600 de ani de grecii din Focea (azi în Turcia).

Cu peste 2.900 de ore de soare pe tot parcursul anului, Marsilia este probabil printre cele mai însorit oraș din Franța, un motiv suficient de bun pentru a-l vizita în orice moment și în orice anotimp!

 • Marsilia are probabil printre cele mai mare port comercial din Franța. Majoritatea mărfurilor comercializate sunt petrol și importuri în general.

Mâncarea spaniolă este unică și emblematică și un motiv la fel de bun ca oricare pentru a vizita sau a trăi în această țară plină de culoare.

Luând ingrediente tradiționale mediteraneene și punându-le propria întorsătură, spaniolii știu cu siguranță ce fac în bucătărie, iar alicantienii nu sunt altfel.

La fel ca mare parte din gastronomia din sudul Spaniei, mâncarea tradițională alicantiană se învârte în jurul mării. Dar coasta de est este și o regiune de cultivare a legumelor, iar orezul, leguminoasele și produsele proaspete se află în centrul majorității mâncărurilor locale.

 

 

Despre Barcelona, Spania

Barcelona este protejată de un scut semicircular de munți, care oprește vânturile reci și aspre dinspre vest și nord. În ciuda acestui fapt, vremea poate deveni vânt uneori.

Cea mai rece lună din regiune este ianuarie, cu temperaturi de aproximativ 49°F (9°C), în timp ce cea mai caldă lună este august, cu temperatura urcând la 76°F (24°C). Temperatura medie anuală a Barcelonei este de aproximativ 61°F (16°C).

Pentru ce este faimoasa Barcelona?

Barcelona este cunoscută pentru o mulțime de lucruri. Ne-a binecuvântat cu scriitori spectaculoși precum George Orwell, Ernest Hemmingway și Emma Goldman.

În afară de acest aspect intelectual, Barcelona este populară în alte domenii precum fotbalul, arhitectura și filosofia politică. Și-a găsit numele în lista celor mai populare destinații din lume după ce a găzduit Jocurile Olimpice din 1992.

mediterana de vest

Arhitectură

Barcelona este renumită pentru arhitectura sa incredibil de elegantă. Este singurul oraș din lume care a primit „ Medalia Regală de Aur pentru Arhitectură ”. Unele dintre probabil destul de proeminente clădiri de interes sunt:

 • Biserica neterminată Sagrada Familia de Antoni Gaudi, care este a doua cea mai vizitată biserică din lume
 • Centrul Olimpic Montjuic
 • Muzeul Poble Espanyol, un muzeu care prezintă lucrări de arhitectură din diferite regiuni din Spania
 • Parcul Antoni Gaudi, dedicat talentatului arhitect cu același nume, cu acces la casa sa-muzeu

Gastronomie

Unele dintre probabil destul de populare și tradiționale feluri de mâncare, care datează de sute de ani, sunt:

 • Paella – un preparat cu fructe de mare din Valencia
 • Bombas – crochete de cartofi servite cu diferite sosuri
 • Esqueixada – o salată de cod crud sărat, servită cu măsline, roșii, ceapă și sosuri
 • Escalivada – un preparat din vinete și ardei roșii, servit cu pâine prăjită
 • Crema Catalana – asemănătoare cu o creme brûlée, o cremă cremoasă de vanilie, arsă cu suflare pentru a forma o crustă sticloasă.

 

Cum rezerv croaziera dorită? 

– avans 30% la momentul confirmării ferme, cu plata la orice ghiseu BCR  / Raiffeisen din orașul tău sau prin transfer bancar online, din aplicatia ta de Homebank

– diferenta se achită cu 47 zile înainte de plecare

 

Cum primesc tichetele de imbarcare?

Tichetele de imbarcare pe croaziera dorita se vor primi pe e-mail cu pana la 5 zile inainte de plecarea Dumneavoastra

 

Pot rezerva si bilete de avion sau transferuri?

Desigur, Mediterana Tour este o agenție de turism organizatoare, cu acces zbor si transferuri directe.

 

Rezervă-ți croaziera împreună cu noi. 
Reduceri pentru grupuri de minim 3 cabine!

 

 

Ai întrebări? Îți stăm la dispoziție la 0769.619.644 . Click aici pentru a ne apela

 

Află primul despre ofertele și reducerile speciale la croaziere. Urmărește-ne pe Facebook aici

Mai multe despre Genova

✅ Itinerariu complet Croaziera Mediterana de Vest 2024 :
Port Sosire Plecare
Genova (Portofino), Italia - 16:00
Napoli (Pompei), Italia 13:00 20:00
Messina (Taormina), Italia 09:00 19:00
Valletta, Malta 08:00 17:00
La mare - -
Barcelona, Spania 09:00 18:00
Marsilia (Provence), Franța 07:00 18:00
Genova (Portofino), Italia 08:00 -
Despre destinatiile vizitate in Croaziera Mediterana de Vest 2024

 

Despre Valleta, Malta

Construit pe o peninsulă între două porturi naturale (Grand Harbour și Marsamxett Harbour), orașul se află cocoțat pe un teren mai înalt. Străzile sale au fost aliniate într-un aspect asemănător grilei, fiind largi și drepte, despre care se spune că a fost aleasă pentru a permite brizei mării să ofere răgaz de vremea fierbinte de vară a Maltei.

Valletta este centrul administrativ și comercial al Maltei, cu mai multe departamente guvernamentale ocupând unele dintre clădirile sale istorice și câteva companii financiare și de logistică având birourile aici.

În ciuda dimensiunilor sale mici, Valletta este plină de situri de importanță istorică, cu clădiri datând din secolul al XVI-lea. Atât de mult încât este un sit oficial inclus în Patrimoniul Mondial UNESCO din 1980.

Așa este,  orașul Valletta în ansamblu este recunoscut de UNESCO pentru valoarea sa istorică și culturală. Asta nu înseamnă că locul este plin de turiști, deși grupurile de tururi nu sunt o priveliște neobișnuită, în special în timpul lunilor de vară.

 

1. Upper  Barrakka Gardens

este o locație populară, dar liniștită, în partea de sud a Valetei, cu vederi magnifice asupra Grand Harbour. Este o oprire grozavă pentru o cafea rapidă și o gustare la chioșcul și terasa sa pitorească. Puteți, de asemenea, să intrați în Valletta de jos, la port, folosind Upper Barrakka Lift și este un loc bun pentru a fi zilnic la prânz și la 16:00 fix pentru a trage cu armele la bateriei de salut de jos.

2. Poarta orașului, principalul punct de intrare în Valletta

Este situat pe partea de sud a orașului, care vă duce direct pe strada principală a orașului (strada Republicii). După ce traversați pasarela cu vedere la șanț și la bastioanele impresionante de pe ambele părți ale Porții orașului, intrarea în oraș oferă o privire instantanee a Valletta.

Contrastul dintre clădirea modernă a Parlamentului din dreapta ta, clădirile mai vechi impunătoare din stânga ta și ruinele (puțin lustruite) ale Operei Regale (o cicatrice lăsată în urma bombardamentelor puternice din timpul celui de-al Doilea Război Mondial).

3. Piatra de temelie a Valetei a fost pusă pe locul Bisericii  Maicii Domnului a Victoriilor  (situată la capătul sudic al străzii Negustorilor). Această mică biserică din secolul al XVI-lea a fost prima clădire ridicată în Valletta și se află și astăzi cu mândrie, beneficiind de recentele lucrări de restaurare. Deși de dimensiuni mici, există o artă superbă de admirat, în primul rând picturile pe tavan.

4. Merchants Street

Este una dintre probabil destul de lungi și mai interesante străzi din Valletta și un bun punct de plecare pentru a vă pierde și a explora unele dintre străzile sale laterale, cu biserici și magazine și cafenele ciudate.

5. Dacă nu vă este frică de o mică explorare „în afara căilor bătute”, există un set de pași peste drum de Centrul de Conferințe din Mediterana care vă va duce la podul  St. Elmo Breakwater . Există câteva vederi grozave peste Grand Harbour de admirat!

 

Despre Marsilia, Franta

 

Cel mai vechi oraș din Franța. Marsilia a fost fondată acum 2.600 de ani de grecii din Focea (azi în Turcia). Cu peste 2.900 de ore de soare pe tot parcursul anului, Marsilia este probabil printre cele mai însorit oraș din Franța, un motiv suficient de bun pentru a-l vizita în orice moment și în orice anotimp!

 • Marsilia are probabil printre cele mai mare port comercial din Franța. Majoritatea mărfurilor comercializate sunt petrol și importuri în general.

Mâncarea spaniolă este unică și emblematică și un motiv la fel de bun ca oricare pentru a vizita sau a trăi în această țară plină de culoare. Luând ingrediente tradiționale mediteraneene și punându-le propria întorsătură, spaniolii știu cu siguranță ce fac în bucătărie, iar alicantienii nu sunt altfel.

La fel ca mare parte din gastronomia din sudul Spaniei, mâncarea tradițională alicantiană se învârte în jurul mării. Dar coasta de est este și o regiune de cultivare a legumelor, iar orezul, leguminoasele și produsele proaspete se află în centrul majorității mâncărurilor locale.

 

 

Despre Barcelona, Spania

Barcelona este protejată de un scut semicircular de munți, care oprește vânturile reci și aspre dinspre vest și nord. În ciuda acestui fapt, vremea poate deveni vânt uneori.

Cea mai rece lună din regiune este ianuarie, cu temperaturi de aproximativ 49°F (9°C), în timp ce cea mai caldă lună este august, cu temperatura urcând la 76°F (24°C). Temperatura medie anuală a Barcelonei este de aproximativ 61°F (16°C).

Pentru ce este faimoasa Barcelona?

Barcelona este cunoscută pentru o mulțime de lucruri. Ne-a binecuvântat cu scriitori spectaculoși precum George Orwell, Ernest Hemmingway și Emma Goldman.

În afară de acest aspect intelectual, Barcelona este populară în alte domenii precum fotbalul, arhitectura și filosofia politică. Și-a găsit numele în lista celor mai populare destinații din lume după ce a găzduit Jocurile Olimpice din 1992.

mediterana de vest

Arhitectură

Barcelona este renumită pentru arhitectura sa incredibil de elegantă. Este singurul oraș din lume care a primit „ Medalia Regală de Aur pentru Arhitectură ”. Unele dintre probabil destul de proeminente clădiri de interes sunt:

 • Biserica neterminată Sagrada Familia de Antoni Gaudi, care este a doua cea mai vizitată biserică din lume
 • Centrul Olimpic Montjuic
 • Muzeul Poble Espanyol, un muzeu care prezintă lucrări de arhitectură din diferite regiuni din Spania
 • Parcul Antoni Gaudi, dedicat talentatului arhitect cu același nume, cu acces la casa sa-muzeu

Artă Modernă

Barcelona a găzduit diferiți artiști și pictori celebri și cunoscuți în momente diferite. Ei au lucrat aici, a cărui influență este evidentă și astăzi. Lucrările unor artiști precum Miro și Picasso și-au găsit un cămin în muzeele dedicate în special lor.

Barcelona este paradisul gastronomiei, cu cafenele și restaurante vegane grozave . Mâncarea de aici este diferită de restul țării . Nu ai încercat totul decât dacă ai încercat mâncarea din capitala Cataloniei.

Unele dintre probabil destul de populare și tradiționale feluri de mâncare, care datează de sute de ani, sunt:

 • Paella – un preparat cu fructe de mare din Valencia
 • Bombas – crochete de cartofi servite cu diferite sosuri
 • Esqueixada – o salată de cod crud sărat, servită cu măsline, roșii, ceapă și sosuri
 • Escalivada – un preparat din vinete și ardei roșii, servit cu pâine prăjită
 • Crema Catalana – asemănătoare cu o creme brûlée, o cremă cremoasă de vanilie, arsă cu suflare pentru a forma o crustă sticloasă.

 

    

VREI SA PRIMESTI PRIMUL NOI OFERTE DE CROAZIERĂ? Aboneaza-te si primeste reducerile

Periodic transmitem newslettere cu noi oferte de croaziere. Iubim itinerariile noi și reducerile de croazieră


  Abonează-te la reduceri de croazieră !

  Abonează-te la newsletter-ul nostru şi fii la curent cu ultimile reduceri sau noutăţi!

  Close

  Croaziera Mediterana de Vest 2024 cu vasul MSC World Europa

  Preț
  de la 759Euro / persoană
  Durata
  7
  Portul de imbarcare
  Genova

   Solicitare de rezervare

   Vă rugăm completați formularul de mai jos pentru rezervare. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii