fbpx
 

Despre noi – CroaziereMediterana.ro

Afla mai multe despre noi

 Cine suntem? 

Experienta echipei noastre vine din anii de activitate in cadrul unor importante agentii de turism.

 In urma cu 20 de ani am experimentat prima croaziera transtlantica, si de atunci am decis ca vom impartasi acest mod de a calatori cu dragii nostri romani. 

Tarife personalizate. Peste 95% recenzii pozitive

Noi suntem de parere ca accesul la vacante premium este un drept al calatorului, de aceea am incheiat parteneriate solide pentru a va prezenta noi nave de croaziera si itinerarii la tarife personalizate bugetului tau. Ne bucuram de peste 95% recenzii de 5* / 5 de la turistii nostri prin Google Recenzii. Vezi mai jos recenziile noastre pe Google.

Grad ridicat de incredere . Calatorii in siguranta

Acest lucru inseamna ca ne va oferim asigurarea in caz de insolventa a  tuturor pachetelor turistice. De asemenea consultantii nostri au absolvit cursuri specializate si va pot ajuta si cu emiterea biletelor de avion, vacante charter, city-break, circuite cu avionul si autocarul.

Croaziere accesibile pentru cupluri si familii

Desi exista preconceptia potrivit careia croazierele sunt destinate seniorilor sau doar celor cu bugete fabuloase, vrem sa desfiintam aceste concepte gresite. In anul acesta, calatorul care isi planifica din timp vacanta poate economisi chiar si 50% din tariful de catalog. Aici ne aducem si noi contributia, prin prezentarea ofertelor timpurii catre clientii nostri, astfel incat sa beneficieze de un tarif personalizat. De asemenea avem o grija deosebita de cuplurile aflate in luna de miere dar si de familiile cu copii mici, ambele categorii beneficiind de consultanta pentru alegerea itinerariului, a cabinei potrivite si mai ales pentru a ne incadra in bugetul vostru.

Punem suflet in calatoriile tale

Mai presus de platforma de rezervari, de cautarea unui frumos itinerariu, de gasirea conexiunilor bune pentru croaziera ta, suntem oamenii care te asculta si te ajuta atat inaintea alegerii vacantei, in timpul, cat si dupa ce te-ai intors. Sa nu te surprinda multitudinea de intrebari pe care o vom adresa. Face parte din procesul de intelegere a ceea ce iti doresti de la un circuit al croazierei si cum te va imbogati aceasta experienta.

Cautam elementele care aduc plus valoare, te imbogatesc cultural si spiritual, te rasfata si formeaza escapada perfecta din cotidian.

De ce sa rezervi acum prin CroaziereMediterana.ro ?

Preturi directe de la companiile de croaziera

Agentie touroperatoare, acreditata de Ministerul Turismului

Peste 260 de destinatii disponibile imediat

Cautam pentru tine  tariful si itinerariul in 24h 

Primesti consultanta consultantilor de traditie in cruising

Serviciu gratuit de blocare a tarifului

Rezervari bilete de avion, cazari, transferuri, excursii la tarm

Tu cand iti vei rezerva urmatoarea croaziera?

Expertii CroaziereMediterana te ajuta sa o gasesti!

Misiunea noastră

Noi suntem de parere ca accesul la vacante premium este un drept al calatorului, de aceea am incheiat parteneriate solide pentru a va prezenta noi destinatii, circuite si sejururi fabuloase cu plecari din diferite orase ale tarii, dar si vacante personalizate in functie de dorintele dumneavoastra.

Documente legaleMediterana Tour

Mediterana Tour and Cruise SRL cu punct de lucru în Galaţi, Strada Domnească Nr. 71B, CUI 41507109, înregistrată la Registrul Comerţuilui cu numărul J17/1496/2019, este o agenţie de turism licenţiată de Ministerul Turismului ca şi Agentie de turism Organizatoare / Tour-Operatoare cu următoarele documente legale.
Licenţă de Turism
Număr 2067 / 26.08.2019
Poliţă de asigurare
Poliţa de asigurare insolvenţă OMNIASIG seria I nr 58178 Garantam pachetele turistice proprii si cele intermediate de politele de asigurare Alegeti calatoriile in siguranta prin Mediterana Tour, o companie solida si detinatoare a 2 branduri turistice MediteranaTour.ro si CroaziereMediterana.ro

Contact Mediterana Tour

Hai cu noi în vacanţă
Vizitează agenţia noastră, sună-ne sau trimite-ne un email şi spune-ne ce îţi doreşti.
Adresă
Strada Domnească Nr.71 B Galaţi - România
Telefon
0769.619.644
Email
office@mediteranatour.ro

Ce spun clienţii noştriPărerea clienţilor

Îţi place să călătoreşti?

Ai găsit agenţia potrivită. Trimite-ne email-ul tău şi vei afla de la experţii noştri oferte uimitoare şi noutăţi despre destinaţii spectaculoase.

    

VREI SA PRIMESTI PRIMUL NOI OFERTE DE CROAZIERĂ? Aboneaza-te si primeste reducerile

Periodic transmitem newslettere cu noi oferte de croaziere. Iubim itinerariile noi și reducerile de croazieră


    Abonează-te la reduceri de croazieră !

    Abonează-te la newsletter-ul nostru şi fii la curent cu ultimile reduceri sau noutăţi!