fbpx
 

Liber la croaziere pentru cetatenii romani din 24 ianuarie. Afla detaliile

Data anunt: 19 ianuarie 2021, GenovaAnunt oficial reincepere operatiuni croaziere pentru cetatenii romani in 2021. MSC CRUISES

Croazierele sunt deschise la rezervare si operare si pentru piata romaneasca, ca urmare a deciziei armatorului MSC Cruises.

Compania italiana MSC Crociere anunta reluarea operatiunilor pentru itinerariile pe Marea Mediterana alaturi de vasul MSC Grandiosa, incepand cu 24 ianuarie 2021. Accesul la bord este permis inclusiv cetatenilor romani.

msc fantasia 2021, croaziere 2021, croaziere, fantasia

Primele itinerarii de croaziera disponibile turistilor romani, de la inceputul pandemiei, vor avea imbarcarea in fiecare duminica, din portul italian Genova  si va opri in  Civitavecchia, Napoli, Palermo, precum si in Valetta (Malta).

Imbarcarea la bordul  MSC Grandiosa in urmatoarea perioada este permisa doar cu un test de diagnostic molecular sau de captura antigen, de tip tampon, cu rezultat negativ pentru infectia cu SARS-CoV-2 facut cu 48 de ore inaintea intrarii pe teritoriul italian, calatorii urmand a fi testati si la imbarcare, cat si in pe parcursul croazierei.

Coborarea de pe vas are loc in acest moment doar in mod organizat, impreuna cu grupul, achizitionand la bord una dintre excursiile MSC disponibile.

Portalul de croaziere CroaziereMediterana.ro by Mediterana Tour, va inmana turistilor listele complete cu excursiile la tarm disponibile precum si protocolul de siguranta imediat dupa efectuarea rezervarilor ferme.

In acelasi timp, turistii se vor supune reglementarilor statelor de imbarcare, iar acolo unde este cazul, intoarcerea dintr-un stat galben poate presupune carantina de 14 zile conform masurilor DSP.

Solicita o oferta de croaziera pe Marea Mediterana

sau apeleaza 0769 619 644 pentru a discuta cu un expert in croaziere

    

  

Rezervați în siguranță. Agenție touroperatoare acreditată de Ministerul Turismului și TrustPilot

Rezervati croaziere. Acreditare Trustpilot

Croaziere Marea Mediterana, croaziere Europa, croaziere fiorduri, croaziere exotice, croaziere Caraibe, croaziere America de Sud, croaziere Asia, croaziere Emiratele Arabe, croaziere Dubai, croaziere SUA, croaziere cu zbor inclus, croaziere cu ghid,  oferte croaziere, oferta croaziera last minutede lux

VREI SA PRIMESTI PRIMUL CELE MAI NOI OFERTE DE CROAZIERĂ? Aboneaza-te si primeste reducerile

Periodic transmitem newslettere cu cele mai noi oferte de croaziere. Iubim itinerariile noi și reducerile de croazieră

  Abonează-te la reduceri de croazieră !

  Abonează-te la newsletter-ul nostru şi fii la curent cu ultimile reduceri sau noutăţi!

  Close

  Liber la croaziere pentru cetatenii romani din 24 ianuarie. Afla detaliile

   Rezervă-ţi croaziera la cel mai bun tarif

   Vă rugăm completați formularul de mai jos pentru rezervare. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii    Doriţi o croazieră personalizată?

    Personalizăm orice croazieră în funcţie de perioada în care doriţi să călătoriţi, buget şi preferinţe. Povesteşte-ne aici despre croaziera visată.

    Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.