Linia de croaziere MSC

Afla toate informatiile despre linia de croaziere MSC Cruises. Rezervari directe din disponibilitate imediata.

Compania de croaziere MSC
Poveste si flota

croaziere msc, rezervati croaziere msc

Despre compania MSC Cruises / MSC Crociere

Stilul mediteranean de cruising 

Compania MSC are sediul in Elvetia, alaturi de divizia de transport marfuri si un mare concern de leisure cruising din Uniunea Europeana. 

Detine 19 vase lansate din 2001 si pana in 2020. Acestea sunt MSC Armonia , MSC Lirica , MSC Opera, MSC Sinfonia, MSC Musica , MSC Orchestra, MSC Poesia , MSC Fantasia , MSC Splendida , MSC Magnifica , MSC Divina , MSC Preziosa , MSC Meraviglia, MSC Seaside, MSC Seaview , MSC Bellissima si MSC Grandiosa .

(keywords: croaziere MSC, prezentare linia de croaziere msc, croaziere, oferte msc, Mediterana Tour, destinatii MSC, destinatii croaziera, croaziere familie, flota costa, croaziere last minute, croaziere Early Booking, msc aurea, msc voyagers)

Este o varianta excelenta atat pentru clientii romani care au experienta in crusing si doresc ceva mai mult, cat si cei pentru care croaziera este o prima oportunitate de a vedea 5-7 destinatii intr-o saptamana, intr-un confort fabulos.

Avem la dispozitie o gama variata de optiuni de cazare in cabine interioare, cu geam, cu balcon, suite, duplex de familie , SPA , chiar si variante pe doua niveluri. 

Pentru o prima croaziera la un buget redus va recomandam o cabina interioara de tip Bella. Este perfecta pentru cei care vor sa exploreze restul navei si destinatiile vizitate zilnic.

Pentru cei care au nevoie de o deschidere exterioara a dormitorului de la bord si o pozitionare personalizata la nivelul navei, Mediterana Tour va recomanda o cabina cu geam sau balcon din categoria Fantastica. Ea va aduce pe langa spatiu suplimentar si un nivel mai ridicat sau neobstructionat al cabinei si micul dejun in camera gratuit.

Calatorii axati pe relaxare totala, lux si rasfat , vor primi din partea consultantilor nostri in croaziere o Suita Aurea sau Suita Yacht Club, disponibile pe anumite nave MSC. Cabinele Wellness va ofera consultanta consultantilor in medicina nutritionala si ore de yoga si pilates .

Show-uri exclusive Cirque de Soleil pe navele Meraviglia, Grandiosa, Bellissima si Seaside au incantat fanii acestor reprezentari maiestoase, aducand circul la rangul de arta.

MSC este pentru mine? 

Navele MSC Cruises se adreseaza unor categorii ample de clienti, de la cuplurile necasatorite, cuplurile in luna de miere, familii cu copii si seniori, exista o sumedenie de experiente pentru fiecare. Tarifele sunt suficient de accesibile clientilor romani, mai ales daca se rezerva o croaziera Early-Booking sau Last-Minute.

Inoveaza prin prima sectiune de 6* de pe o nava de croaziera, Yacht Club, ce ofera “o noua nava pe nava”, cu servicii concierge si majordom, restaurant si buffet accesibil doar membrilor, piscine si jacuzzi private, asezare libera la masa fara rezervare, plaja privata si acces la inegalabilul Aurea SPA, poate unul din probabil destul de bune centre de Wellness din lume.

O preconceptie a calatorilor ce nu au mai experimentat niciodata un vas de croaziera de lux, de mari dimensiuni si cu o multitudine de servicii ce aduc plus confort este ca ea se adreseaza doar seniorilor. Nimic mai neadevarat! La bord veti gasi atat cabine cat si experiente sportive, culinare, de distractie pentru familii cu copii mici, cu adolescenti, cupluri tinere si calatori independenti.

Tehnologia MSC for Me – Este aplicatia cu acelasi nume dar si ecranele imense actionate de bratara electronica pe care va puteti rezerva show-ul dorit, masa la restaurant, un masaj relaxant, excursiile la port sau o ora de sport cu instructorul personal. Copiii ce poarta bratara pot fi gasiti cu usurinta oriunde pe nava, avand mai multa libertate de miscare.

Insula privata Ocean Cay Marine Reserve si plaja privata Sir Bani Yas – Doua destinatii deosebite atinse de MSC Bellissima si MSC Seaside cu insula privata din mijlocul Caraibelor.

Pentru copiii din familia mea

Fiecare copil va fi incantat de o croaziera MSC iar adultii vor plati doar taxele portuare pentru anumite plecari, atunci cand cei mici au mai putin de 11 ani impliniti .

Consultantii Mediterana Tour va pot ajuta sa rezervati o nava care sa aiba mai multe facilitati pentru juniorii Dumneavoastra, cluburi de socializare si divertisment, excursii pretabile lor, organizari de  petreceri aniversare ale familiei Dumneavoastra.

Cabinele speciale Duplex Family, Super Family, Suite Family va ofera mai mult confort atunci cand aveti minim 2 copii. Celelalte cabine au o capacitate de 3-4 persoane, compania de croaziera oferindu-va o cabina cu paturi supraetajate, canapea extensibila 

Impartirea categoriilor de copii este facuta in Cluburi, fiecare cu spatiile sale de joc, sport, masa si socializare.

 • Mini-Club     (pentru copii intre 3 si 9 ani)
 • Junior- Club (pentru copii intre 9 si 13 ani)
 • Teen -Club    (pentru copii peste 14 ani)

Destinatii MSC 2021 –  2024

Partenerii nostri ajung in fiecare an mai departe, cu noi trasee in Islanda, Alaska, Polul Nord, Australia , India, World Cruise cu extra destinatii si noi vase.

Cele mai importante destinatii atinse de MSC Cruises / MSC Crociere sunt : Croaziere Mediterana de Vest / Croaziere Insule Grecesti / Croaziere Fiorduri Norvegiene / Croaziere Tarile Baltice / Croaziere Marea Britanie si Irlanda / Croaziere Islanda / Croaziere Miami, Caraibe / Croaziere in Jurul Lumii / Croaziere scurte / Croaziere Antile / Croaziere Africa si Oceanul Indian si asa mai departe.

Clasele tarifare si de confort MSC. Ce tip de experienta pot alege?

Loialitate MSC

Incepand cu prima calatorie, va invitam la receptia vasului de croaziera pentru a solicita simplu si rapid un card MSC Voyagers Club. Acesta va ofera o reducere de 5% din tariful croazierei mai putin taxele portuare si o sumedenie de beneficii suplimentare daca acumulati mai multe puncte.

Daca sunteti deja membru MSC Voyagers Club va rugam sa informati in prealabil consultantul Mediterana Tour pentru a va calcula tariful total cu reducere aplicata.

Daca aveti peste 75 de ani sau sunteti in luna de miere, ne vom asigura ca va oferim prioritate si suport pentru a beneficia de tarif special. Va rugam sa ne transmiteti si actele doveditoare pentru a putea solicita o astfel de reducere.

Oferte de croaziera MSC 

Partenerii nostri ajung in fiecare an mai departe, cu noi trasee in Islanda, Alaska, Polul Nord, Australia , India, World Cruise cu extra destinatii si noi vase.

Cele mai importante destinatii atinse de MSC Cruises / MSC Crociere  sunt : Croaziere Mediterana de Vest / Croaziere Insule Grecesti / Croaziere Fiorduri Norvegiene / Croaziere Tarile Baltice / Croaziere Marea Britanie si Irlanda / Croaziere Islanda / Croaziere Miami, Caraibe / Croaziere in Jurul Lumii / Croaziere scurte / Croaziere Antile / Croaziere Africa si Oceanul Indian si asa mai departe.

Mediterana Tour va propune oferte personalizate la croaziere MSC. Rezervati o croaziera last-minute MSC daca concediul Dvs este flexibil si puteti pleca peste 1-3 saptamani.

Rezervati o croaziera MSC early booking daca trebuie si va place o planificare cu mai mult de 3 luni a concediului. Mediterana Tour prin intermediul www.MediteranaTour.ro si www.CroaziereMediterana.ro va propune croazierele MSC

Abonati-va la newsletter-ul nostru pentru a primi periodic oferte de croaziera, croaziere last-minute, croaziere Early Booking dar si itinerarii deosebite precum croaziera repozitionare, croaziera Mediterana de Vest, croaziera Caraibe, croaziera Dubai, croaziera Australia, croaziera FIorduri Norvegiene, croaziera in familie, croaziera seniori si multe alte variante disponibile.

    

VREI SA PRIMESTI PRIMUL NOI OFERTE DE CROAZIERĂ? Aboneaza-te si primeste reducerile

Periodic transmitem newslettere cu noi oferte de croaziere. Iubim itinerariile noi și reducerile de croazieră


  Agenţii de turism
  Prinde reducerea!

  Abonează-te la newsletter-ul nostru şi fii la curent cu ultimile reduceri sau noutăţi!

  Abonează-te la reduceri de croazieră !

  Abonează-te la newsletter-ul nostru şi fii la curent cu ultimile reduceri sau noutăţi!