fbpx
 

Vasul de croazieră Costa Favolosa

Vasul de croazieră Costa Favolosa. Detalii tehnice si beneficii pentru tine. Rezervati direct croazierele Costa la 0769 619 644

Despre vasul Costa Favolosa

Detalii vas de croaziera Costa Favolosa
Bun venit la bordul navei de croaziera Costa Favolosa!

Costa Favolosa, unul dintre vasele italiene de exceptie, insipirate din palatele regale vieneze, ne intampina la fiecare itinerariu cu servicii excelente si itinerarii de croaziera faimoase .

Ea este prezentata de catre compania Costa Cruises ca avand atmosfera unui basm modern.

Pentru ca ne-ati vizitat, echipa Croaziere Mediterana by Mediterana Tour va dezvaluie cateva secrete ale navei: parcul acvatic este unul de bifat de catre piticii Dumneavoastra, iar 2 restaurante au fost premiate in 2018 cu cate 2 stele Michelin.

Rezervati direct pe site-ul nostru croazierele companiei Costa si beneficiati de asistenta personalizata.

Daca veti rezerva o plecare cu nava Costa Favolosa, fie o croaziera pe Mediterana, croaziera in Caraibe sau o croaziera repozitionare, veti descoperi ca atriumul Dei Diamanti a fost inspirat dupa celebra sala a oglinzilor din Palatul Versailles.

Croaziera Costa Favolosa este nava-sora a Costa Fascinosa si are o lungime de 290 m.

Nava Costa Favolosa va prezinta peste 6000 de opere de arta printre care 400 originale, inspirate de Palatul Versaiilles , Orasul Interzis in Beijing si Academia Bele Arti di Brera din Milano.

Fisa tehnica Costa Favolosa

Greutate 113,216 tone

Lungime 290  m

Latime 35.54 m

Capacitate maxima pasageri  3,800

Numar de cabine  1,508 (27 pentru persoane cu mobilitate redusa)

Echipaj ,                 1.110 persoane

Numar etaje          17 (13 pentru clienti)

Anul constructiei    2011, Santierul naval Fincantieri – Italia

Restaurante si baruri Costa Favolosa:

Duca D’Orleans – Restaurantul cu servire de catre somelier, situat pe 2 niveluri, el are o capacitate de 1200 locuri. Veti avea acces la acest restaurant

Duca di Borgogna –  O sala pe 2 niveluri pentru receptii somptuase, luminata de candelabre din sticla de Murano. Aici veti degusta preparate rafinate prin metode noi precum poche si vid.

Bufetul Ca D’Oro – Este restaurantul de tip buffet la care veti savura delicioasele preparate din timpul micului dejun si al pranzului. Tot aici puteti lua un snack dupa miezul noptii

Club Favolosa Restaurant- O locatie exclusivista, la care pot cina gratuit oaspetii Suitelor, iar cel care au rezervat o cabina Basic, Confort sau Premium isi pot alege preparatele din meniul a-la-carte (contracost)

Palatino Grand Bar – Realizat din lemn Afara si Granit Madura, este locul excelent pentru un tango in doi. Este barul principal al navei Costa Favolosa

Porta d’Oro café -Decorat in nuante de cafea, ciocolata si caramel, va intampina cu un ceai sau o prajitura de tip macaron in orice moment al sejurului.

Montespan Classic Bar – Cu o capacitate de 28 de locuri, dedicat amatorilor de trabucuri si bauturi fine, cu canapele de piele si stil american al anilor 60.

Camelot Piano Bar – Muzica live si activitati de animatie in fiecare seara dupa ora 20:00.

Dei Diamanti Bar 

Alte baruri :  Etoile Bar, Pompadour Bar, Club Favolosa,

Molière Lounge, Dell’Ondina pool bar, Porpora pool bar,

Cavallo Bianco Club, Scuderia Costa Bar

Teatrul Hortensia este principala locatie de divertisment de la bordul navei, unde seara de seara au loc spectacolele de tip broadway, animatie, numere de acrobatie si dans.

Are o capacitate de 1300 pasageri iar accesul la toate show-urile este inclus in tariful Dumneavoastra. Cortinele sunt impodobite cu cristale Swarovski, si pe aceasta scena a cantat celebrul Tom Jones

Divertisment si activitati sportive Costa Favolosa:

4 piscine si 5 jacuzzi, inclusiv piscina pentru copii si tobogan

Virtual World, Squok Club, Teen Zone cu programe de divertisment si supraveghere pentru copii 6 luni-3 ani, 3-11 ani, 12-17 ani

Simulator Formula 1

Pista de jogging

Cinema 4D

Mediterana Tour va poate oferi toate informatiile necesare cu privire la divertismentul si siguranta celor mici la bordul navei Costa Favolosa.

Intrebati agentii nostri specializati despre serviciile pe croaziera la SPA, infrumusetare dar si pachetele de internet Wi-fi.

Cabine si suite Costa Favolosa:

Numar cabine interioare: 581

Numar  Cabine cu vedere la ocean 333

Numar  Cabine cu balcon  524

Numar  Mini- suite cu balcon  14

Numar  Suite cu balcon  36

Numar  TOTAL CABINE 1.508

    

VREI SA PRIMESTI PRIMUL NOI OFERTE DE CROAZIERĂ? Aboneaza-te si primeste reducerile

Periodic transmitem newslettere cu noi oferte de croaziere. Iubim itinerariile noi și reducerile de croazieră


    Abonează-te la reduceri de croazieră !

    Abonează-te la newsletter-ul nostru şi fii la curent cu ultimile reduceri sau noutăţi!