Vasul de croaziera Costa Magica

Vasul de croazieră Costa Magica. Detalii tehnice si beneficii pentru tine. Rezervati direct croazierele Costa la 0769 619 644

Despre vasul Costa Magica

Detalii vas de croaziera Costa Magica

Bun venit la bordul navei de croaziera Costa Magica!

Costa Magica a fost construita pentru a celebra frumusetea si maretia Italiei si va invita intr-o incursiune a tuturor zonelor sale de atractie prin intermediul decoratiunilor specifice zonelor Portofino, Costa Smeralda, Positano, Capri si multe altele. 

Rezervati pe site-ul nostru croazierele companiei Costa si beneficiati de asistenta consultantilor.

Daca veti rezerva o plecare cu nava Costa Magica, fie o croaziera pe Mediterana, croaziera in Caraibe sau o croaziera in Tarile Baltice chiar si croaziera Fiorduri Norvegiene, veti descoperi ca atriumul Italia Magica este punctul de atractie numarul 1.

Croaziera Costa Magica este nava-sora a Costa Fortuna si are o lungime de 272 m.

Nava Costa Magica va invita sa cinati la restaurantul Bellaggio, care reaminteste de privelistea lacului Como iar nivelurile sunt denumite dupa artisti precum Michelangelo si Caravaggio. 

Rezerva o croaziera Costa care este operationala pe toata durata anului, beneficiind de un acoperis retractabil de 50 metri deasupra Lido Positano, o zona de piscina si buffet ce imbina miscarea cu preparatele delicioase.

Fisa tehnica Costa Magica

Greutate 102,587 tone

Lungime 272,19  m

Latime 35.5 m

Capacitate maxima pasageri  3,470

Numar de cabine  1,358 (27 pentru persoane cu mobilitate redusa)

Echipaj ,                 1.090 persoane

Numar etaje          17 (13 pentru clienti)

Anul constructiei    2004, Santierul naval Fincantieri – Italia

Restaurante si baruri Costa Magica:

Costa Smeralda – Restaurantul cu servire selecta cu ferestre spatioase cu vedere directa la mare astfel incat sa savurati bunataturile rafinate. Situat pe doua niveluri.

Restaurantul Portofino –  O sala pe 2 niveluri pentru receptii somptuase, dedicata portului Liguriei. Aici veti degusta preparate rafinate prin metode noi precum poche si vid.

Bufetul Bellaggio – Este restaurantul de tip buffet la care veti savura delicioasele preparate din timpul micului dejun si al pranzului, loc decorat in stilul localurilor de pe lacul milanez Como. Tot aici puteti lua un snack gratuit dupa miezul noptii.

Club VicenzaRestaurant- O locatie exclusivista, la care pot cina gratuit oaspetii Suitelor, iar cel care au rezervat o cabina Basic, Confort sau Premium isi pot alege preparatele din meniul a-la-carte (contracost). Decorat in stil venetian.

Italia Magica Bar- Realizat din lemn Afara si Granit Madura, este locul excelent pentru un tango in doi. Este barul principal al navei Costa Favolosa.

Salento Grand Bar -Decorat in stil neo-clasic, somptuos, sofisticat.

Salone Capri – Locatie langa lounge-ul cu aceasi nume, ideala pentru cocktailuri racoritoare.

Capo Colonna Piano Bar – Muzica live si activitati de animatie in fiecare seara dupa ora 20:00, locatie dedicata Magna Graecia care va reaminteste de timpurile Olimpului.

Alte baruri :  Spoleto, Grado, Lido Maratea, Lido Positano, Club Vicenza, Solarium

In total veti gasi 11 baruri la bordul acestei croaziere. Intreaba un consultant Mediterana Tour despre pachetele de bauturi disponibile la cina si la baruri. Suntem gata sa te ajutam cu mare drag oricare iti sunt intrebarile!

Teatrul Urbino este principala locatie de divertisment de la bordul navei, unde seara de seara au loc spectacolele de tip broadway, animatie, numere de acrobatie si dans. Are o capacitate de 1300 pasageri iar accesul la toate show-urile este inclus in tariful Dumneavoastra. 

Discoteca Grado este locul de prima alegere pentru a va simti ca la 20 de ani si a dansa pe ritmuri latino, electronice, disco pana dimineata.

Divertisment si activitati sportive Costa Magica:

3 piscine si 5 jacuzzi, inclusiv piscina pentru copii si tobogan.

Squok Lido, spatiu de joaca acvatic destinat celor mici.

Virtual World, Squok Club, Teen Zone cu programe de divertisment si supraveghere pentru copii 6 luni-3 ani, 3-11 ani, 12-17 ani.

Simulator Formula 1.

Spoleto Ballroom.

Club de sanatate Saturnia / Solar / Salon infrumusetare Venus

Pista de jogging

Mediterana Tour va poate oferi toate informatiile necesare cu privire la divertismentul si siguranta celor mici la bordul navei Costa Favolosa. Intrebati agentii nostri specializati despre serviciile pe croaziera la SPA, infrumusetare dar si pachetele de internet Wi-fi.

Cabine si suite Costa Magica:

Numar cabine interioare: 515

Numar  Cabine cu vedere la ocean 321

Numar  Cabine cu balcon  464

Numar  Mini- suite cu balcon  8

Numar  Suite cu balcon  42

Numar  TOTAL CABINE 1,358

Cabine interioare -Aproximativ 14 mp, cu 1 pat dublu / 2 paturi single + 2 paturi pliante (pentru familii

Cabinele exterioare  –Aproximativ 18 mp, cu 1 pat dublu / 1 sofa + 1 pat pliant (pentru familii)

Cabinele cu balcon – Aproximativ 18 mp, cu 1 pat dublu / 1 sofa + 1 pat pliant (pentru familii)

Dimensiunile cabinelor si tipul de pat alocat poate varia.

In situatia in care veti rezerva cabine de tip garantat, localizarea acestora nu se poate afla decat la momentul emiterii tichetelor de croaziera.

Cabinele garantate pot beneficia de upgrade ( ex: puteti primi cabina cu geam la pret de cabina interioara) insa acest aspect depinde de gradul de ocupare al navei si de statutul de membru Costa Club.

Rezerva aici o croaziera Costa 

    

VREI SA PRIMESTI PRIMUL NOI OFERTE DE CROAZIERĂ? Aboneaza-te si primeste reducerile

Periodic transmitem newslettere cu noi oferte de croaziere. Iubim itinerariile noi și reducerile de croazieră


    Agenţii de turism
    Prinde reducerea!

    Abonează-te la newsletter-ul nostru şi fii la curent cu ultimile reduceri sau noutăţi!

    Abonează-te la reduceri de croazieră !

    Abonează-te la newsletter-ul nostru şi fii la curent cu ultimile reduceri sau noutăţi!