fbpx
 

Vasul de croazieră Costa Smeralda

Vasul de croazieră Costa Smeralda. Detalii tehnice si beneficii pentru tine. Rezervati croazierele Costa

Despre vasul Costa Smeralda

Detalii tehnice vas Costa Smeralda
Bun venit la bordul navei de croaziera Costa Smeralda!

Costa Smeralda este nava ce reprezinta simbolul, frumusetea si stilul tipic italienesc. Puntile acesteia poarta denumiri alese dupa numele promenadelor italiene.

Sarbatoreste marea lansare a celei mai noi nave din gama Costa impreuna cu noi, in minunatul oras Savona, un oras ce va fi imbracat in straie de sarbatoare pentru acest eveniment unic.

Consulta-te cu unul dintre reprezentantii agentiei Mediterana Tour pentru mai multe informatii si totodata pentru a beneficia de vacanta de vis.

Fisa tehnica Costa Smeralda

Greutate: 182.700 tone

Lungime: 337 m.

Latime: 42 m.

Capacitate maxima pasageri 6518 pasageri

Numar de cabine: 2612

Echipaj:            1682 persoane

Numar punti:         20 (11 pentru calatori)

Anul constructiei    2019,  Papenburg – Germania

Restaurante si baruri Costa Smeralda:

La bordul Costa Smeralda vei putea intalni 18 locuri de bar, 4 restaurante principale (Arleccchino, Il Meneghino, Il Rugantino, La Colombina), 2 mese tip bufet si 5 foud-court-uri.

De asemenea, vor fi 3 restaurante specializate (contra cost) –

Restaurantul Pizzeria Pummid’oro – este creat pentru cei care prefera pizza cu gust italienesc, clasic, original si totodata sofisticat.

Restaurantul Teppanyaki – acest restaurant, deocrat in stil oriental, este locul ideal pentru cei care prefera ceva diferit. Ei bine, in acest loc veti intalni mancare traditionala japoneza care o sa va satisfaca probabil destul de mari pofte.

Restaurantul Laboratorio Del Gusto – acest loc ofera posibilitatea pasagerilor sa isi creeze propria mancare.

Divertisment si activitati sportive Costa Smeralda:

Teatrul Sanremo – ofera in fiecare noapte cate un show in minunatul stil Broadway, cu artisti profesionisti de rang national, cat si international (cantareti, dansatori, acrobati, magicieni, stand-up comedy).

Liquid Entertainment  – aici veti avea parte de muzica live si dansuri pe ringul de dans.

Piazza Ravello – open space bar lounge area, cu muzica live.

Consulta unul dintre reprezentantii agentiei Mediterana Tour&Cruise pentru informatii legate de pachetul de bauturi pe care il poti alege.

Teen Club – adolescentii cu varste cuprinse intre 12 si 17 ani au parte de foarte multa distractie aici. Competitii sportive si de jocuri video, petrecere la piscina, cat si lectii de muzica si dans sunt doar cateva dintre activitatile pe care acestia le pot face,

Centrul Benessere Samsara (SPA & Massage) – este locul de liniste, relaxare si buna stare al navei. Talasoterapia, diferite tipuri de sauna, masaj termal si masaj cu pietre sunt doar 4 activitati din multitudinea de lucruri pe care le poti face aici.

Suite si cabine pe Costa Smeralda

Cabine interioare – Aproximativ 14 mp, cu 1 pat dublu / 2 paturi single + 2 paturi pliante (pentru familii)

Cabine exterioare – Aproximativ 18 mp, cu 1 pat dublu + 1 sofa + 1 pat pliant (pentru familii)

Cabine cu balcon – Aproximativ 20 mp, cu 1 pat dublu + sofa + 1 pat pliant (pentru familii)

Dimensiunile cabinelor si tipul de pat alocat poate varia.

In situatia in care veti rezerva cabine de tip garantat, localizarea acestora nu se poate afla decat la momentul emiterii tichetelor de croaziera.

Cabinele garantate pot beneficia de upgrade ( ex: puteti primi cabina cu geam la pret de cabina interioara) insa acest aspect depinde de gradul de ocupare al navei si de statutul de membru Costa Club.

CroaziereMediterana.ro prin intermediul Mediterana Tour este agentie de croaziere si vacante licentiata organizatoare/ tour-operatoare romaneasca.

Rezerva cu incredere urmatoarea ta croaziera de vis prin intermediul consultatilor nostri 

croaziere Costa,  nava costa Smeralda, Croaziere Mediterana, croaziere Europa, croaziere fiorduri, croaziere exotice, croaziere Caraibe, croaziere America de Sud, croaziere Asia, croaziere Emiratele Arabe, croaziere Africa.
 croaziere America, croaziere la oferta,

croaziere repozitionare, croaziere Last-Minute, croaziere Early Booking, croaziere all inclusive, croaziere cu zbor inclus, croaziere All inclusive, croaziere festive, croaziere Paste, croaziere Revelion, croaziere Craciun

    

VREI SA PRIMESTI PRIMUL NOI OFERTE DE CROAZIERĂ? Aboneaza-te si primeste reducerile

Periodic transmitem newslettere cu noi oferte de croaziere. Iubim itinerariile noi și reducerile de croazieră


    Abonează-te la reduceri de croazieră !

    Abonează-te la newsletter-ul nostru şi fii la curent cu ultimile reduceri sau noutăţi!