Vasul de croazieră Costa Victoria

Detalii tehnice vasul Costa Victoria. Ce poti vedea si experimenta pe acest vas? Rezervati direct linia Costa. CroaziereMediterana.ro

Despre nava Costa Victoria

Detalii tehnice si informatii Costa Victoria. Rezervari croaziere Costa si oferte de croaziere
Bun venit la bordul navei de croaziera Costa Victoria!

Costa Victoria este decorata de celebrul arhitect si designer, Pierluigi Cerri.

O nava care nu inceteaza sa ne surprinda, lucru observat inca de la intrarea in Atriumul Planetarium cu ale sale lifturi luxoase si bar central somptuos.

Daca veti rezerva o plecare cu nava Costa Victoria, fie o croaziera pe Mediterana, sau croaziera Oceanul Indian, Seychelles, Mauritius, India, Statele Unite , America de Sud sau multe alte destinatii pe care le atinge veti descoperi ca spatiile publice ne reamintesc de probabil destul de frumoase opere clasice cum ar fi: Nabucco, Boheme, Traviata, Manon, Carmen, Otello, Tosca, Norma , Rigoletto si Butterfly.

Croaziera Costa Victoria are o lungime de 252  m.

Nava Costa Victoria va invita sa va rasfatati la SPA-ul Samsara, sa explorati Concorde Plaza, promenada cea mai frumoasa a navei dar mai ales Terrazza Cafe, un loc unde puteti sa priviti probabil destul de frumoase panorame ale marii.

Fisa tehnica Costa Victoria

Greutate 75.166.  tone

Lungime 252.48 m

Latime 32.25 m

Capacitate maxima pasageri  2.394

Numar de cabine  974 (18 pentru persoane cu mobilitate redusa)

Echipaj ,                 790 persoane

Numar etaje          14 (12 pentru clienti)

Anul constructiei    1996, Fincantieri – Italia

Restaurante si baruri Costa Victoria:

Restaurantul Fantasia si Sinfonia – Asemanatoare ca si design si marime dar in culori diferite, in aceste doua sali se tin marile evenimente completate de piese de mobilier prestigioase si de lampadare din sticla de Murano.

Restaurantul Bolero – Este restaurantul de pe nava de croaziera in stil buffet unde puteti lua micul dejun si pranzul, in stil relaxat, informal, cu vedere directa la mare.

Pizzeria – Pentru iubitorii de pizza cu ferestre panoramice ce proiecteaza direct la ocean.

La Tavernetta – Situata langa Pizzeria si Club Restaurant, ofera un serviciu buffet in timpul zilei si in zona Club in timpul seratelor.

Il Magnifico Club Restaurant – Daca veti rezerva o croaziera Costa prin intermediul Mediterana Tour, va vom povesti mai multe despre acest superb restaurant unde puteti savura preparate gatite dupa metoda Poche sau Vid de catre bucatari cu doua stele Michelin. 

Barul Orpheus Grand – Canapele in care te scufunzi, scaune elegante si barul principal scaldat in nuante de smarald, o desfatare pentru privitor, este locatia noastra preferata pentru croaziera Costa Victoria, situal in inima navei.

La Terrazza Caffe – Un bar acoperit de unde puteti sa va incantati cu un cocktail informal dar si pentru o cafea mai formala.

Capriccio Bar – Mozaicuri facute de Emilio Tadini in mai multe nuante de verde predomina acest bar original. Excelent dupa cina, ascultand o muzica live de calitate.

Concorde Plaza Bar – Sorbind o bautura la una dintre mese la acest bar este o experienta divina. In timpul zilei este luminat de ferestre mari iar in timpul serii este inflacarat de muzica de dans ritmat.

In total sunt disponibile 10  baruri, echipa de consultanti in vacante si croaziere Mediterana Tour te poate ajuta cu pachetele de bauturi Costa Cruises disponibile la toate aceste minunate baruri. 

Teatrul Festival este principala locatie de divertisment de la bordul navei, unde seara de seara au loc spectacolele de tip broadway, animatie, numere de acrobatie si dans.

Are o capacitate de 625 pasageri pe 2 niveluri iar accesul la toate show-urile este inclus in tariful Dumneavoastra.

Distractia continua in discoteca Rock Star, unde puteti dansa acompaniati de sistemele de sunet vibrante  si ecranele imense pe doua niveluri dar mai ales de trupele de dansatori plini de energie, gata sa va invete probabil destul de noi dansuri..

Divertisment si activitati sportive Costa Victoria:

3 piscine si 4 jacuzzi, inclusiv piscina pentru copii 

Virtual World, Squok Club, Teen Zone cu programe de divertisment si supraveghere pentru copii 6 luni-3 ani, 3-11 ani, 12-17 ani

CInema 4D

Monitoare inteligente pentru a va rezerva masa la restaurant sau tratamentul la SPA.

Centru SPA Pompei dotat cu solarium, Masaj, Terapie cu aur si ciocolata, Yoga & Pilates, Sala de fitness Technogym

Sala de congrese

Arcadia Boulevard

Salon de infrumusetare Venus cu diverse tratamente de par, manichiura, pedichiura

Mediterana Tour va poate oferi toate informatiile necesare cu privire la divertismentul si siguranta celor mici. Intrebati agentii nostri specializati despre serviciile SPA, infrumusetare dar si pachetele de internet Wi-fi.

Cabine si suite Costa Victoria:

Numar cabine interioare: 391

Numar  Cabine cu vedere la ocean 311

Numar  Cabine cu balcon  342

Numar  Mini- suite cu balcon  10

Numar  Suite cu balcon si Panorama Suites  20

Numar  TOTAL CABINE 964

Dimensiunile cabinelor si tipul de pat alocat poate varia. In situatia in care veti rezerva cabine de tip garantat (adica alocarea se face automat), localizarea acestora nu se poate afla decat la momentul emiterii tichetelor de croaziera. Cabinele garantate pot beneficia de upgrade ( ex: puteti primi cabina cu geam la pret de cabina interioara) insa acest aspect depinde de gradul de ocupare al navei si de statutul de membru Costa Club.

CroaziereMediterana.ro prin intermediul Mediterana Tour este agentie de croaziere si vacante licentiata organizatoare/ tour-operatoare romaneasca.

Rezerva cu incredere urmatoarea ta croaziera de vis prin intermediul consultatilor nostri oria, Croaziere Mediterana, 

    

VREI SA PRIMESTI PRIMUL NOI OFERTE DE CROAZIERĂ? Aboneaza-te si primeste reducerile

Periodic transmitem newslettere cu noi oferte de croaziere. Iubim itinerariile noi și reducerile de croazieră


    Agenţii de turism
    Prinde reducerea!

    Abonează-te la newsletter-ul nostru şi fii la curent cu ultimile reduceri sau noutăţi!

    Abonează-te la reduceri de croazieră !

    Abonează-te la newsletter-ul nostru şi fii la curent cu ultimile reduceri sau noutăţi!