fbpx
 

Activități și facilități pe vasul de croazieră ales

Care sunt activitatile la bord ? Care sunt facilitatile de care puteti beneficia pe vas?
Activități și facilități pe vasul de croazieră ales
Activitati de divertisment si show-uri la bord

Beneficiati de acces gratuit pe croaziera la spectacole de tip Broadway dar si de tip Cirque du Soleil. Amfiteatre chiar si de 3000 scaune, artisti internationali din domeniul muzical, al acrobatiilor, dansului fac din fiecare seara un eveniment la bord. Pentru copiii Dvs, in tariful achitat se include accesul la cluburile de socializare si activitati conform varstei lor : Mini Club pentru copiii 3-6 ani, Maxi Club pentru copiii 7-13 ani si Teen Club pentru adolescenti. De asemenea au spatii proprii de joaca inclusiv piscine si tobogane doar pentru ei.

Alte activitati deosebite pentru copiii Dvs. sunt cursurile de gatit, lectii de pian, lectii de limba japoneza, aruncarea cu tiroliana, masini de curse, simulatoare, patinaj pe gheata.

Pe unele vase Royal Caribbean puteti desfasura activitati cu adrenalina garantata cum ar fi parasutismul in simulatoarele de zbor individual cu aer cald.

Companiile premium precum Royal Caribbean va ofera activitati mai relaxante avand ocazia vizionarii unui film din jacuzzi sau in aer liber. Discotecile si barurile de la bord sunt deschise non-stop, si sunt pregatite sa va serveasca bauturi si deserturi delicioase.

Activitati pe croaziera pentru adulti

Dupa lasarea serii, nava se lumineaza si devine stralucitoare. Adultii se pot bucura de show-uri exclusive, de cine private, isi pot incerca norocul la Casino-urile disponibile pe croaziera cu jocuri de Poker, ruleta, aparate cu fise, Texas Hold’Em. Dupa ora 23:00 discoteca devine adults-only, iar petrecerea poate continua pana in zori.

In fiecare dimineata veti primi fie pe aplicatia instalata pe telefon fie printr-un ziar livrat in cabina programul zilei cu orarele restaurantelor si barurilor, detalii despre porturile vizitate si excursiile optionale disponibile, activitatile sportive, activitatile mondene, activitatile de dans in grup sau aquagym pe ritmuri latino.

Activitati sportive incluse in tariful de croaziera

Majoritatea liniilor de croaziera va ofera posibilitatea petrecerii unei vacante active, intrucat bunataturile din care veti vrea sa gustati se pot arde doar prin miscare. Asadar aveti inclus in pretul croazierei accesul la : sala de fitness moderna si spatioasa la pupa navei (pentru a profita de cea personalizata vedere a oceanului atunci cand exersati), piste de jogging, teren de fotbal, basket, tennis, tiroliana, pereti de catarare si multe alte optiuni de miscare.

Piscinele si jacuzzi-urile vaselor de croaziera au intrarea gratuita atat pentru adulti cat si pentru cei mici.

Daca totusi va doriti ceva mai mult decat serviciile incluse in pretul de croaziera atunci va doriti o activitate SPA puteti indrepta spre centrul Wellness & SPA pentru a rezerva : o ora de antrenament cu instructor privat, o sedinta de masaj cu pietre vulcanice, anticelulitic, pentru drenaj.

Intrebati consultantul Mediterana Tour despre activitatile sportive pe vasul de croaziera rezervat.

 

Te ajutăm cu toate informațiile necesare înainte de plecarea pe itinerariul mult dorit. Pentru a afla informațiile complete puteți selecta una din opțiunile de mai jos. Dacă ai alte întrebări cu privire la croaziera dorită ne poți contacta la 0769.619.644

keywords : activitati pe croaziera, activitati sportive, croaziera, activitati adulti croaziera, divertisment croaziera, activitati pentru copii croaziera, activitati , activitati la bord

Mergi pregătit în croazieră

Te ajutăm cu toate informațiile necesare înainte de plecarea pe itinerariul mult dorit. Pentru a afla informațiile complete puteți selecta una din opțiunile de mai jos. Dacă ai alte întrebări cu privire la croaziera dorită ne poți contacta la 0769.619.644

    

VREI SA PRIMESTI PRIMUL NOI OFERTE DE CROAZIERĂ? Aboneaza-te si primeste reducerile

Periodic transmitem newslettere cu noi oferte de croaziere. Iubim itinerariile noi și reducerile de croazieră


    Abonează-te la reduceri de croazieră !

    Abonează-te la newsletter-ul nostru şi fii la curent cu ultimile reduceri sau noutăţi!