fbpx
 

Bauturi alcoolice pe croazieră. Pachete de băuturi disponibile pe croazieră.

Bauturile alcoolice disponibile pe vas. Pachetele de bauturi disponibile.

Bauturile alcoolice pe nava si pachete de bauturi

Acces cu bauturi pe croaziera

Este bine de stiut ca accesul in cabina cu bauturi aduse din exteriorul navei este strict interzis. Toate bagajele sunt scanate atat la imbarcare cat si la debarcare si linia de croaziera ofera posibilitatea pastrarii in siguranta si predarii in cabina la plecare. Va recomandam sa nu aveti mai mult de o sticla pentru pastrarea de catre personal, unele companii nu accepta doua produse.

Bauturile la bord . Cat costa bautura la bordul croazierei? (subtitlu)

Este o intrebare din partea multor clienti si anume legata de tarifele bauturilor.. Desigur, cu totii stim ca un pahar de vin la masa sau un whisky bun este o necesitate pentru cei care le apreciaza iar achitarea acestor bauturi separat, de pe meniul a-la-carte poate deveni mai costisitoare.

Un pahar de bere la draft poate costa intre 3 si 5 Euro ; o sticla de apa la 1L poate costa intre 1,5 si 4 Euro iar un pahar de vin intre 4 si 10 Euro in functie de sortiment. Aveti aceasta optiune daca nu sunteti un consumator de alcool, insa pentru ceilalti exista pachetele de bauturi pe croaziere.

Cand este rentabil pachetul de bauturi pe croaziera? (subtitlu)

Este recomandabil sa apelam la achizitionarea unui pachet de bauturi atunci cand consideram costul total al produselor achitate de pe meniul de bauturi mai mare decat costul unui astfel de pachet.

Daca aveti sticle de vin incepute la masa intr-o seara si neterminate, puteti solicita ospatarilor sa v-o pastreze pana la urmatoarea cina. Este un serviciu gratuit si va ajuta sa economisiti.

Ce fel de pachete de bauturi pe nava exista?

Pachetele de bauturi pot fi de mai multe tipuri printre care : bauturi nelimitate in timpul meselor ; cu un numar de bauturi fixe pe care le puteti consuma oriunde (exemplu: pachet 20 beri, pachet 15 sucuri racoritoare), pachet bauturi nelimitate atat la baruri cat si in timpul meselor, pachet de bauturi premium (adica de brand international cum ar fi Jack, Corona, Bailey’s , Bacardi, Aperol), pachet de bauturi pentru copii (care au un cost mai mic decat cel al adultilor si se pot consuma doar bauturi fara alcool).

Cat costa pachetele de bauturi pe croaziera?

Costul unui pachet de bauturi este intre 18 Eur si 59 Eur/adult/zi in functie de ceea ce va ofera si de tarifele practicate de liniile de croaziera . Acesta se poate achizitiona in avans sau la bordul vasului.

Recomandam achizitionarea pachetelor de bauturi in avans la majoritatea companiiilor, intrucat de regula preturile pe bord sunt mai mari, se adauga si taxe de serviciu pentru pachetele de bauturi iar disponibilitatea poate fi limitata fata de cea dinainte de plecare.

Este obligatorie achizitionarea pachetelor de bauturi de catre toti oaspetii cabinei?

Da, este o conditie obligatorie achizitionarea pachetelor de bauturi pentru toti membrii, in caz contrar compania nu le poate oferi. Minorii platesc un tarif cu 30-50% redus fata de cel al adultilor tocmai pentru ca alcoolul este interzis acestora si se vor bucura de o gama de bauturi racoritoare, cocktailuri fara alcool, inghetata.

Fiecare linie de croaziera specifica ce tipuri de bauturi sunt incluse in pachetul achizitionat, insa nu si marca acestora. Marca bauturilor incluse se va afla pe nava, acolo unde pe meniurile de bauturi sunt trecute cu steluta sau evidentiate cele contracost.

Desigur, daca aveti pachete de bauturi deluxe si nu stiti exact ce anume este contracost, personalul vasului va poate lamuri.

Te ajutăm cu toate informațiile necesare înainte de plecarea pe itinerariul mult dorit.

Mergi pregătit în croazieră

Te ajutăm cu toate informațiile necesare înainte de plecarea pe itinerariul mult dorit. Pentru a afla informațiile complete puteți selecta una din opțiunile de mai jos. Dacă ai alte întrebări cu privire la croaziera dorită ne poți contacta la 0769.619.644

    

VREI SA PRIMESTI PRIMUL NOI OFERTE DE CROAZIERĂ? Aboneaza-te si primeste reducerile

Periodic transmitem newslettere cu noi oferte de croaziere. Iubim itinerariile noi și reducerile de croazieră


    Abonează-te la reduceri de croazieră !

    Abonează-te la newsletter-ul nostru şi fii la curent cu ultimile reduceri sau noutăţi!