fbpx
 

Excursiile opționale la țărm

Despre excursiile la tarm

Excursiile optionale la tarm

Ce reprezinta excursiile optionale pentru calatorul de croaziera?

Vasul de croaziera ne poarta in cat mai multe destinatii posibil, un circuit intr-un confort deosebit pe mare sau ocean. Pentru ca activitatea la bord este una organizata, este important sa pregatim din timp si obiectivele pe care dorim sa le vizitam in orasul-port sau chiar in imprejurimi. Excursiile pot fi facute pe cont propriu sau pot fi rezervate prin intermediul companiei de croaziere cu ajutorul agentiei noastre.

Cel mai important avantaj al excursiilor optionale organizate este faptul ca sunteti asigurati ca veti ajunge la timp inapoi pe nava, iar daca exista intarzieri, ele vor fi raportate direct dispeceratului si nava va asteapta.

In situatia in care sunteti aventurati intr-o excursie pe cont propriu si apar intarzieri, ca trebui sa va imbarcati la urmatorul port.

Tarifele sunt de regula cu 10-20% mai mici daca se rezerva in avans. Dupa rezervarea croazierei puteti solicita de la reprezentantii nostri lista cu excursiile optionale disponibile, ori puteti consulta site-ul web al liniei de croaziera.

Ce tipuri de excursii optionale exista? (subtitlu)

Exista nenumarate optiuni din care puteti alege : de la un tour al orasului / city-tour care dureaza 3-4 ore la alte variante precum: excursii in Safari cu 4×4, excursii in familie, excursii pentru seniori (care sunt mai usoare, nu presupun urcari si coborari periculoase), excursii de degustare , excursii de tip aventura (catarari, tiroliana, parasutism), excursii lungi care de regula ajung la orase distantate chiat si la 200-300 km.

Cand este indicat sa rezervam excursiile optionale? Se pot anula rezervarile de excursii? 

De regula recomandam sa rezervam excursiile optionale cu pana la 2 saptamani inainte de plecare. Locurile sunt limitate pe anumite variante si este probabil printre cele mai indicat sa securizam un loc din timp. Anularea excursiilor este permisa cu pana la 14 zile inainte de ziua de utilizare. Atentie ! Anularea excursiilor pe nava deseori nu este permisa, iar compania le va deduce automat din contul de cheltuieli in cazul in care nu le veti utiliza. Daca nu sunteti decis/a de alegere, nu uitati ca la biroul Shore Excursions le puteti rezerva si achizitiona, consultant si celelalte posibilitati disponibile.

Cat costa excursiile optionale? Sunt ele o cheltuiala foarte mare?

Am putea spune ca tariful excursiilor optionale este variabil in functie de experienta pe care o alegeti. De regula pretul creste in raport direct proportional cu timpul pe care il petreceti si ceea ce include excursia. Accesibile sunt city-tour-urile care pot fi cu ghid sau fara ghid (platiti transportul dus-intors) si dureaza intre 3 si 5 ore. O astfel de excursie pornește de la 35 Euro/persoana. La polul opus avem excursiile care va arata frumusetea unei intregi insule sau a unei zone  (de exemplu excursia de o zi din Rotterdam in Amsterdam).

Te ajutăm cu toate informațiile necesare înainte de plecarea pe itinerariul mult dorit. Pentru a afla informațiile complete puteți selecta una din opțiunile de mai jos. Dacă ai alte întrebări cu privire la croaziera dorită ne poți contacta la 0769.619.644

keywords & tags: excursii optionale, excursii la tarm, rezervari excursii optionale, excursii croaziera, croaziera, tarif excursii optionale

    

VREI SA PRIMESTI PRIMUL NOI OFERTE DE CROAZIERĂ? Aboneaza-te si primeste reducerile

Periodic transmitem newslettere cu noi oferte de croaziere. Iubim itinerariile noi și reducerile de croazieră


    Abonează-te la reduceri de croazieră !

    Abonează-te la newsletter-ul nostru şi fii la curent cu ultimile reduceri sau noutăţi!