fbpx
 

Prima data pe croaziera? Informatii despre prima ta croaziera.

Prima data pe croazieră va fi una memorabila!

Experimentați prima croazieră

Ati ajuns pe aceasta pagina pentru ca ati auzit de la prieteni sau online despre experienta unei croaziere. Astazi vasele de croaziera ne ofera posibilitatea de a vedea intreaga lume intr-un confort de vis. Un astfel de vas este de mari si foarte mari dimensiuni , va ofera servicii de calitate, interioare de lux facute din elemente pretioase, excursii de imbogatire culturala si spirituala ( multe din excursiile optionale sunt realizate de istorici ghizi cu mare experienta) , spectacole de tip Broadway la un pas de cabina Dumneavoastra, experiente culinare nemaiintalnite .

Lumea este astazi la picioarele Dvs iar posibilitatile sunt nelimitate. 

Preconceptia potrivit careia croaziera este pentru seniori nu poate fi mai neadevarata! Aceste vase sunt pe cat de sofisticate pe atat de diversificate pentru familii, cupluri tinere, calatori solo.

Cabine de familie, cabine pentru cuplurile aflate  luna de miere, activitati sportive la bord precum jogging, tiroliana, bungee jumping, scufundari, surfing, minigolf, yoga, basket, fotbal si asa mai departe, toate demonstreaza ca o croaziera se adreseaza oricarui calator.

O alta preconceptie este ca aceste croaziere sunt fie foarte ieftine fie foarte costisitoare.

Am putea spune ca acest produs turistic se adreseaza si celor cu venituri medii, in ultimii ani devenind din ce in ce mai accesibile.  Croaziere accesibile vom gasi la companiile  Celestyal Cruises, Costa Cruises. Insa tariful de multe ori este cel care face diferenta. Daca ati fost pe un vas Royal Caribbean sau Celebrity Cruises si apoi un tarif inferior pe o croaziera Pullmantur va atrage, este posibil sa fiti dezamagiti de nivelul serviciilor.

Prima data pe o croaziera de calitate, o croaziera de lux,  o recomandam pe linii de croaziera precum: MSC Aurea si Yacht Club, Norwegian Cruise , Royal Caribbean, Holland America, Celebrity Cruises, Cunard.

Veti fi surprinsi de marimea acestor vase, pozele si filmuletele exprimand prea putin realitatea. Daca este prima data pe o croaziera, intalnirea cu vaporul este una speciala.

In prima zi imbarcarea se face la puntea 3 /4 (in functie de vas si de facilitatile terminalului de croaziera),acesta fiind locul principal pentru atrium, receptie, biroul de excursii, piano-bar.

Trebuie sa aveti la indemana documentele de calatorie cu eventualele vize, permisele de imbarcare penru prima croaziera aleasa si etichetele decupate si atasate de bagajele de cala. Aceste bagaje vor fi duse in cabina de personalul companiei.

Nivelurile 2, 6, 7, 8 sunt ocupate de cabine. Nivelurile 3, 4, 5, 10, 11, 12, 14 ofera facilitatile destinate tuturor oaspetilor : piscine, restaurante, locuri de joaca, teatrul pe doua sau trei niveluri, capela.

Daca sunteti in cautarea bufetului sau a piscinelor in aer liber, le veti gasi la penultimul nivel si sunt in asa fel organizate incat sa puteti lua atat micul dejun cat si pranzul si gustarile. Pepeni sculptati, opere facute integral din gheata, prezentari de moda in aer liber, petreceri cu spuma, aquagym pe ritmuri latino, toate sunt facute zi de zi aici .

Viata la bord pe croaziera

Pe ultima punte veti avea ocazia sa faceti sport in aer liber pe terenul de basket, fotbal, pista de alergare.

Am ales croaziera ideala. Ce fac acum?

Cum ajungeti pana la port 

Daca intentionati sa mergeti cu masina personala pana la portul de imbarcare este excelent pentru ca nu veti depinde de o companie aeriana si de un transfer pana la vas. Este nevoie totusi sa stabiliti traseul pana la port si eventualele opriri si popasuri. De asemenea nu uitati sa rezervati din timp o parcare la port, unele companii avand parcarile sale subterane.

Daca intentionati sa zburati cu una din companiile aeriene de linie sau lowcost trebuie sa luati in considerare orice situatie neprevazuta care genereaza intarzieri. Conditii meteo nefavorabile, greve ale controlorilor de trafic aerian, anulari de zbor, intarzieri sau pierderi ale conexiunilor de zbor.

Expertii Mediterana Tour va pot ajuta cu rezervarea si achitarea simpla si rapida a zborurilor Dumneavoastra astfel incat sa preintampinam orice probleme si sa puteti ajunge linistiti si in timp util in prima Dvs croaziera.

Ne dorim ca in informatiile despre prima croaziera sa fie specificat faptul ca rezervarea unui zbor pe cont propriu nu este intotdeauna indicata deoarece nu se poate oferi asistenta decat de catre site-ul pe care ati facut rezervarea care nu are experienta in calatoria cu un vas de croaziera si nici cu transferurile deja rezervate pana la nava .

De asemenea asigurarile nu acopera intarzierile de zbor, este responsabilitatea companiei aeriene sa va gaseasca o solutie pe aeroport, daca exista anulari sau intarzieri.

Trebuie sa ajungeti in port cu minim 5 ore inainte de plecare pentru procedurile de imbarcare pe nava.

Daca ajungeti cu avionul va fi nevoie de rezervarea unui transfer aeroport-port si viceversa. El nu este inclus in tariful de croaziera si este furnizat contracost fie de catre compania de croaziera fie de catre partenerii nostri. Nu trebuie sa va ingrijorati de acest aspect, noi ne vom ocupa sa va comunicam optiunile disponibile.

Ce costuri exista pe langa tariful croazierei?

Pe langa tariful croazierei in care sunt incluse : cazarea si transportul, pensiune completa, taxe portuare, divertisment si activitati sportive , trebuie sa stiti ca pentru prima croaziera mai exista cheltuieli cu transportul pana la portul de imbarcare, excursiile la tarm (efectuate de ghizii liniei de croaziera sau pe cont propriu), transferurile, taxa de serviciu (care se deduce automat din contul de cheltuieli), bauturile sau pachetele de bauturi si cele personale care sunt la discretia Dvs. 

Daca zborul nu va permite sa va imbarcati in aceeasi zi cu cea a plecarii sau daca doriti sa vizitati mai mult orasul-port, va putem ajuta cu cazare la un hotel conform preferintelor.

Contul de cheltuieli la bord se deschide in momentul imbarcarii pentru ca pe vasul ales nu se accepta tranzactii cash decat la receptie si la casino. Toate platile le veti face cu un card de acces in camere. Pentru a vi se acorda acest credit de cheltuieli este nevoie sa prezentati o garantie cu cardul de credit sau garantie cash.

Daca sunteti pe prima croaziera trebuie sa aveti toate informatile necesare cu privire la deposit, care este intre 250 Eur si 500 Eur/persoana. Ceea ce cheltuiti in plus va fi retras automat de pe cardul de credit iar daca platiti cash va trebui sa achitati toate diferentele cu o seara inainte de debarcare.

Puteti explora mai multe informatii de croaziere inainte de plecarea Dvs, pe intreaga sectiune a site-ului nostru sau contactandu-ne direct. Consultantii Mediterana Tour prin CroaziereMediterana.ro au raspuns la intrebarile legate de prima croaziera, servicii incluse, pregatire bagaje, tinuta la bord, companiile de croaziera ideale in functie de destinatiile de croaziera pe care doriti sa le punctati.

Dacă ai alte întrebări cu privire la croaziera dorită ne poți contacta telefonic

    

VREI SA PRIMESTI PRIMUL NOI OFERTE DE CROAZIERĂ? Aboneaza-te si primeste reducerile

Periodic transmitem newslettere cu noi oferte de croaziere. Iubim itinerariile noi și reducerile de croazieră


    Abonează-te la reduceri de croazieră !

    Abonează-te la newsletter-ul nostru şi fii la curent cu ultimile reduceri sau noutăţi!