fbpx
 

Proceduri de îmbarcare pe vasul de croazieră

Procedurile si regulile inaintea imbarcarii pe vas

Proceduri de  imbarcare si debarcare pe croaziera

Formalitatile de check-in / imbarcare pe croaziera

Dupa ce ati ajuns la portul de imbarcare, trebuie sa stiti ca va puteti indrepta spre terminalul de check-in cu 4-5 ore inainte de plecarea vasului. Daca ati ajuns prea devreme, probabil destul de multe companii de croaziera va ofera posibilitatea preluarii bagajelor si livrarii acestora direct in cabina, timp in care va puteti indrepta spre un lounge sau bar.

In momentul in care ati ajuns la terminalul corect, trebuie sa vedeti semnele companiei de croaziera si sagetile spre imbarcarea pe nava. Tot procesul este simplu, ceea ce trebuie sa faceti este sa aveti la indemana pasapoartele sau buletinele in termen de valabilitate de minim 6 luni de la data plecarii precum si permisele de imbarcare eliberate de Mediterana Tour.  Aceste permise de check-in se pot imprima din confortul casei Dvs , cu mentiunea sa o faceti doar pe o parte . Imprimarea permiselor de imbarcare fata-verso poate genera retiparirea lor intrucat etichetele de bagaje trebuie sa apara singular si sa nu fie dublate pe ambele parti.

Formalitatile de check-out / debarcare pe croaziera

Aici putem discuta despre doua tipuri de debarcare de pe croaziera.

Va puteti debarca pentru a vizita fiecare destinatie acoperita de nava, in aceasta situatie nu veti avea la Dvs bagaje de cala, ci doar un ghiozdan, poseta, geanta de plaja cat mai confortabile care sa contina strictul necesar. Nu uitati de cardul de acces si de documentele de calatorie, intrucat debarcarea intr-un alt stat se considera o procedura vamala si se supune controlului de cate ori coborati si va intoarceti pe vas.

Debarcarea finala sau check-out se face in ultima zi. Pregatirea pentru debarcare trebuie facuta cu o seara inainte, cand trebuie sa va pregatiti bagajele, sa verificati ca toate obiectele personale, obiectele de valoare si documentele au fost bine puse si sa lasati bagajul de cala impreuna cu eticheta scrisa in fata cabinei.

De asemenea, pentru o procedura de debarcare de pe croaziera  fara probleme, trebuie sa va asigurati ca ati inchis contul de cheltuieli la bord.

Daca ati deschis acest cont de cheltuieli/ deposit cash si trebuie sa vi se restituie din suma ori daca trebuie sa achitati extra (a se verifica factura care va fi primita in cabina) trebuie sa va asigurati ca este inchis inainte de check-out.

In jur de ora 8-10 dimineata, veti parasi nava usor si rapid pe la acelasi nivel la care ati facut si debarcarile precedente. Exista posibilitatea sa se aglomereze, de aceea va recomandam sa rezervati zboruri cat mai dupa-masa sau preferabil a doua zi, daca nu exista un interval de minim 5 ore dintre debarcare si plecarea avionului.

    

VREI SA PRIMESTI PRIMUL NOI OFERTE DE CROAZIERĂ? Aboneaza-te si primeste reducerile

Periodic transmitem newslettere cu noi oferte de croaziere. Iubim itinerariile noi și reducerile de croazieră


    Abonează-te la reduceri de croazieră !

    Abonează-te la newsletter-ul nostru şi fii la curent cu ultimile reduceri sau noutăţi!