fbpx
 

Transferurile către porturile de îmbarcare

Transferurile aeroport-nava de croaziera

Transferul pana la portul de imbarcare

Pentru croazierele in afara Europei dar si pentru cele pe Mediterana de Vest sau Est, majoritatea calatorilor utilizeaza avionul pentru a ajunge la orasul-port de imbarcare sau cat mai aproape de acesta. Desigur, este nevoie de un transfer de la aeroport pana la portul de imbarcare si retur.

Transferurile pot fi rezervare contracost si sunt operate fie de catre linia de croaziera, fie de Mediterana Tour prin intermediul partenerilor de transfer local, dotati cu masini rapide si moderne, in conditii de siguranta si private.

Cum se rezerva transferul pe croaziera?

Daca unele excursii optionale pot fi organizate pe cont propriu, va recomandam sa utilizati serviciile unei agentii de turism specializate in croaziere pentru rezervarea transferurilor  intrucat atat zborul cat si sincronizarea transferului cu ora de plecare a navei sunt deosebit de importante. Necoordonate perfect, riscam pierderea navei, intrucat acestia nu asteapta oaspetii care nu se prezinta, ci considera cabina no-show (neprezentat).

Pentru transferurile de grup operate de catre compania de croaziere, se impun anumite grile pre-stabilite pentru rezervarea zborururilor in functie de destinatie.

De exemplu, compania MSC Crociere impune clientilor care aterizeaza pe Milano Malpensa si care se imbarca din portul Genova, un interval de minim 5 ½ ore de la sosirea zborului si pana la plecarea navei, atat la dus cat si la intors.

Dvs nu trebuie sa va preocupati de acesti timpi daca rezervati zborul, transferurile si croaziera la acelasi specialist, care este suficient de bine pregatit incat sa va ajute sa preveniti intarzieri legate de: anulari de zbor, decalare zbor din conditii meteo, schimbari de orar ale itinerariului croazierei, blocaje in trafic, evenimente neprevazute etc.

Cum se rezerva parcarea la portul de imbarcare? Cat costa parcarea la port?

Daca intentionati sa calatoriti cu masina personala si aveti nevoie de parcare la portul de imbarcare, va puteti adresa consultantilor nostri. In principiu parcarea costa intre 8 si 20 Eur/zi, dar exista si pachete de parcare pentru 7 zile care sunt ceva mai avantajoase. Parcarea in siguranta la port inseamna alegerea unui spatiu specializat si permanent supravegheat. Va recomandam sa nu va lasati obiectele personale in spatiul de parcare.

Mediterana Tour, prin intermediul platformei de rezervari croaziere si a specialistilor sai, va poate ajuta sa rezervati transferurile la portul de imbarcare si sa va identifice cea mai buna metoda pentru a economisi timp si bani atunci cand plecati in vacanta.

Suntem specializati atat pe produsul de croaziere cat si pe vacante, fiind colaborator al touroperatorilor germani Neckermann, Dertour, vTours, TUI. De asemenea colaboram cu toate companiile aeriene low-cost dar si IATA.

Te ajutăm cu toate informațiile necesare înainte de plecarea pe itinerariul mult dorit. Pentru a afla informațiile complete puteți selecta una din opțiunile de mai jos. Dacă ai alte întrebări cu privire la croaziera dorită ne poți contacta la 0769.619.644

keywords si tags: transfer la port, port imbarcare, parcare port, parcare port imbarcare, transfer croaziera, tarif transfer croaziera

    

  

Rezervați în siguranță. Agenție touroperatoare acreditată de Ministerul Turismului și TrustPilot

Rezervati croaziere. Acreditare Trustpilot

Croaziere Marea Mediterana, croaziere Europa, croaziere fiorduri, croaziere exotice, croaziere Caraibe, croaziere America de Sud, croaziere Asia, croaziere Emiratele Arabe, croaziere Dubai, croaziere SUA, croaziere cu zbor inclus, croaziere cu ghid,  oferte croaziere, oferta croaziera last minutede lux

VREI SA PRIMESTI PRIMUL CELE MAI NOI OFERTE DE CROAZIERĂ? Aboneaza-te si primeste reducerile

Periodic transmitem newslettere cu cele mai noi oferte de croaziere. Iubim itinerariile noi și reducerile de croazieră

  Abonează-te la reduceri de croazieră !

  Abonează-te la newsletter-ul nostru şi fii la curent cu ultimile reduceri sau noutăţi!

  Close

  Transferurile către porturile de îmbarcare

   Rezervă-ţi croaziera la cel mai bun tarif

   Vă rugăm completați formularul de mai jos pentru rezervare. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii    Doriţi o croazieră personalizată?

    Personalizăm orice croazieră în funcţie de perioada în care doriţi să călătoriţi, buget şi preferinţe. Povesteşte-ne aici despre croaziera visată.

    Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.