fbpx
 

Croaziere de grup 2024

Croaziere de Grup. Ghid roman insotitor pe toata durata croazierei si zbor inclus.


Croaziere cu ghid si zbor inclus Vezi noi oferte cu reducere la croaziere de grup

Croaziere de grup 2023 cu zbor inclus si insotitor

Lista croaziere de grup actualizate la zi Rezerva un program de grup cu ghid, zboruri si transferuri incluse. Alege prestigiul si seriozitatea agentiei touroperatoare Mediterana Tour !

Despre croazierele de grup. De ce sa alegi o croaziera cu ghid insotitor in 2024 ?

Croazierele de grup sunt varianta ideala pentru persoanele care doresc un pachet turistic cu toate serviciile de croaziera, zbor, transfer si taxe portuare incluse intr-un tarif unitar. Acestea sunt potrivite si pentru persoanele care doresc sa calatoreasca alaturi de alti turisti romani cu care sa se imprieteneasca chiar din aeroportul de plecare.

Oferim un ghid insotitor la toate croazierele noastre de grup, care vorbeste limba romana si va poate asista pe durata croazierei.

Toate croazierele de grup organizate de CroaziereMediterana.ro includ un pachet cu zboruri, transferuri, insotitor roman de grup pe toata perioada itinerariului , cazare la hotel (acolo unde se necesita) precum si alte facilitati speciale in functie de programul excursiei.

Lucram cu parteneri de top pentru croaziere de grup memorabile, activitati captivate, asezarea la acelasi restaurant precum si socializare. Intrebati consultantul Mediterana Tour despre croazierele de grup pe itinerarii in toata lumea, de la croazierele pe destinatia Fiorduri si Europa de Nord, Insule Grecesti si pana la croazierele de grup in Caraibe ori Australia.

Rezervari croaziera de grup si relatii la telefon 0769 619 644

    

VREI SA PRIMESTI PRIMUL NOI OFERTE DE CROAZIERĂ? Aboneaza-te si primeste reducerile

Periodic transmitem newslettere cu noi oferte de croaziere. Iubim itinerariile noi și reducerile de croazieră


    Abonează-te la reduceri de croazieră !

    Abonează-te la newsletter-ul nostru şi fii la curent cu ultimile reduceri sau noutăţi!