Rezervare croaziera si condiții de plata

Prima data pe croazieră va fi una memorabila!

Cum puteti rezerva?

Daca va place una dintre ofertele de pe site-ul nostru si doriti sa o rezervati, urmatorul pas este sa selectati data de plecare din calendarul interactiv si sa ne contactati prin intermediul formularului disponibil pentru fiecare plecare ori sa ne sunati.

Intrucat gestionam aproximativ 2500 de oferte de croaziera pe luna si ele sunt verificate si urcate manual pe platforma CroaziereMediterana.ro , trebuie sa verificam mai intai numarul locurilor disponibile si tariful actualizat. Incercam sa va raspundem in aceeasi zi, sau in situatia in care ati facut o solicitare generala, in maxim 48h. Tariful corect este cel verificat de expertul Dvs in croaziere, alocat solicitarii facute si transmis in scris (e-mail, SMS, Whatsapp).

Blocarea cabinei pana la plata. Fluctuatia tarifului de croaziera

In anumite situatii avem posibilitatea sa blocam cabina pentru un termen de 5-72 h pana la efectuarea platii avansului. Pentru a bloca o cabina la solicitarea Dumneavoastra, vom avea nevoie de documentele de identitate actualizate ale tuturor calatorilor, inclusiv ale copiilor.

Daca plecarea este in mai putin de 1 luna ori daca exista o promotie speciala a liniei de croaziere, cabina se poate rezerva doar dupa plata avansului specificat pe factura. De asemenea veti primi un contract de servicii turistice pentru care calatorul este obligat sa il transmita spre noi semnat, ori sa ne raspunda pe adresa de e-mail cu “Accept termenii si conditiile contractului transmis anterior si doresc rezervarea ferma”. Plata avansului specificat in contul de pe factura echivaleaza cu faptul ca sunteti de acord cu termenii si conditiile serviciilor rezervate, a datelor inscrise pe acestea, a termenilor de plata, a politicii de penalizare.

Va recomandam sa efectuati plata avansului si sa ne transmiteti dovada platii in termen de maxim 2h de la momentul primirii facturii pentru a evita schimbarea tarifului si a disponibilitatii cabinelor. Croaziera se considera confirmata dupa ce veti primi din partea reprezentantilor nostri un e-mail cu detaliile finale.

Conditii de plata flexibile

Pentru rezervari timpurii (cu mai mult de 45 de zile pana la plecare), exista posibilitatea platii in doua transe

 • un avans de 30% – 50% la momentul rezervarii (in functie de linia de croaziere)
 • diferenta cu cel mult 45 de zile pana la plecarea in croaziera
Gasim o varianta potrivita pentru Dvs

Pentru identificarea croazierei ideale avem nevoie de: intervalul calendaristic in care aveti concediu, durata vacantei, destinatia dorita,, numarul de persoane si un buget per cabina (inclusiv taxele portuare).

Pentru rezervare ferma si blocare cabina vom avea nevoie de documentele de identitate ale turistilor.

Facturare si plata croazierei

Pentru emiterea facturii vom avea nevoie de datele persoanei care achita factura (nume, adresa, CNP , nr telefon,  CUI – ul societatii daca doriti sa emitem factura pe firma). Poti plati prin transfer bancar in contul nostru de EUR sau RON, prin ordin de plata sau depunere direct la ghiseu.

Cea mai avantajoasa forma de plata este in EUR, intrucat va puteti schimba suma oriunde doriti, la cel personalizat curs identificat de Dvs. Daca doriti sa achitati in lei, va rugam sa retineti ca plata va fi facuta la cursul oficial  BNR din ziua platii + 2% (curs de risc valutar).

Cursul BNR + 2% este aplicat de catre toate agentiile de turism conform reglementarilor in vigoare, si de datoreaza conversiei RON-EUR din momentul incasarii pana la momentul platii internationale facuta de agentie.

NOU! Plata cu cardul – Acum puteti plati croaziera, biletele de avion, excursiile si orice alte servicii cu cardul Dvs bancar de LEI sau EURO. Pentru acest tip de plata se percepe un comision bancar de 1% din valoarea serviciilor, indiferent de valoare. 

AVANTAJE: Plata este confirmata instant. Securitate 3D secure. Server securizat impreuna cu partenerul nostru, MyPos. Se accepta carduri VISA sau MASTERCARD de credit sau de debit.

Te ajutăm cu toate informațiile necesare înainte de plecarea pe itinerariul mult dorit. Pentru a afla informațiile complete puteți selecta una din opțiunile de mai jos. Dacă ai alte întrebări cu privire la rezervarea unei croaziere ne poți contacta la 0769.619.644

    

VREI SA PRIMESTI PRIMUL NOI OFERTE DE CROAZIERĂ? Aboneaza-te si primeste reducerile

Periodic transmitem newslettere cu noi oferte de croaziere. Iubim itinerariile noi și reducerile de croazieră


  Agenţii de turism
  Prinde reducerea!

  Abonează-te la newsletter-ul nostru şi fii la curent cu ultimile reduceri sau noutăţi!

  Abonează-te la reduceri de croazieră !

  Abonează-te la newsletter-ul nostru şi fii la curent cu ultimile reduceri sau noutăţi!